SON DAKİKA



Haber > Spor > Hep birleştirici oldum

Hep birleştirici oldum

26 Nisan 2017 Çarşamba - 10:33




Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu:





Bugüne kadar hizmet sunarken hep tarafsız olduğunu dile getiren Gençoğlu, “Elimdeki yetkileri kendi insanımızın sorunlarını çözmek için kullandım” diyerek Şaban Bülbül’ün eleştirilerine cevap verdi.

Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül’ün kendisi hakkında yaptığı eleştiriye yazılı açıklama ile cevap  verdi. “Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü görevi itibariyle Spor Taban Birlikleriyle koordinasyon halinde çalışmayı gerektirir” diyen Gençoğlu, “Bugüne kadar hizmet sunarken hep tarafsız oldum ve elimdeki yetkileri insanlarımızın sorunlarını çözmek için kullandım” diye konuştu. Gençoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölge Müdürlüğümün yetkisi alanı içerisinde Ordu’dan Artvin’e kadar hizmet etmekteyim. Sporcular, kulüpler, antrenörler, hakem ve gözlemciler ile bir aile olduk. Son günlerde şahsımla ilgili Şaban Bülbül’ün yaptığı açıklamaları üzülerek okudum.  Bizler görev icabı zaten kulüplerimizle  iç içeyiz. Ama Makine Mühendisleri Odası başkanının kendi üyelerinin sorunlarıyla uğraşmak yerine sporu dizayn etmek istemesi son derece düşündürücüdür. Unutulmamalıdır ki Trabzon gibi küçük bir şehirde gün gelir yapılan kötülüklerin hesabı mutlaka önüne çıkar. Gazetelere yapılan açıklamalar kırıcı olmamalıdır. Zamanla spor kamuoyu gereken cevabı vereceğine inanıyorum. Saygılarımla”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap