SON DAKİKA



Haber > Spor > Henrique: "Takım olarak Burak'a çalıştık"

Henrique: "Takım olarak Burak'a çalıştık"

07 Ağustos 2012 Salı - 13:11




Trabzonspor'un geçen beklenen verimi alamadığı Paulo Henrique, form durumu ve Burak Yılmaz ile ilginç açıklamalarda bulundu.





Almanya kampındaki performansıyla dikkat çeken Brezilyalı golcü Henrique, Burak'ın geçen yıl attığı 33 gollük rekoru kırmasının çok zor olduğunu belirterek, kimsenin kendisinden bu rakamlara ulaşmasını beklememesini söyledi. Görev bulması halinde elinden geleni yapacağını söyleyen Henrique, "Şunu da belirtmek gerekiyor. Burak bu kadar fazla gol atmışsa bunda bizim de büyük payımız var. Çünkü takım halinde kendisine çalıştık. Bu nedenle 33 golü bulması bence gayet normaldir" dedi. 

Şenol Güneş'in kendisiyle yakından ilgilendiğini ve özel şut çalışmaları yaptırdığını belirten Henrique, "Şenol hocayla çalışmak büyük şans. Burak Yılmaz'ı dünya çapında bir yıldız yaptı. Bende büyük yıldız olabilirim" diye konuştu. 'ŞANS BEKLİYORUM' Liglerin başlamasını dört gözle beklediğini de belirten Henrique, bu sezonun kendisi adına çok farklı olacağını söyleyerek, "Geçen sezon sağ dizimden bir ameliyat geçirmiştim. Şimdi çok iyiyim ve tüm idmanları yaptım. Kuvvetim yerinde. Sadece bana şans verilmesini bekliyorum ama dediğim gibi kimse benden 33 gol beklemesin. Maçlar başladıktan sonra göreceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap