SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu Trabzon'dan 2 imza birden

Hekimoğlu Trabzon'dan 2 imza birden

26 Temmuz 2021 Pazartesi - 18:00




Hekimoğlu Trabzon iki eski oyuncusuna imza attırdı.





Hekimoğlu Trabzon'da 3.Lig’de şampiyonluk yaşayan savunma oyuncusu Emre Akgün ve yine hekimoğlu Trabzon'da  3.Lig’de şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz sezon Adıyamanspor’da şampiyonluk kupasını kaldıran kaleci Mustafa Hoşoğlu’nu yuvaya döndüler.

Yönetim Kurulu Üyesi Selami Ayyıldız ve Sportif Direktör Yakup Ateş'in katılımı ile tesislerde yapılan imza töreninde 28 yaşındaki savunma oyuncusu Emre Akgün 2, 32 yaşındaki kaleci Mustafa Hoşoğlu ise 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Yönetim Kurulu Üyesi Selami Ayyıldız, “Her iki futbolcumuz ile de 3.Lig’de şampiyonluk yaşadık. Şimdi ise iki futbolcumuzu da yeniden kadromuza kattık. İnşallah bu sezon da bizlere başarı dolu bir yıl yaşatacaklar” dedi.


Sözleşme imzalayan Emre Akgün ve Mustafa Hoşoğlu da, “Yeniden Hekimoğlu Trabzon’a döndüğümüz için mutluyuz. İnşallah geçmişte olduğu gibi bu yılda başarılı bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap