SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu Trabzon'a Süper Lig'den transfer

Hekimoğlu Trabzon'a Süper Lig'den transfer

12 Ağustos 2020 Çarşamba - 19:17




Hekimoğlu Trabzon Mehmet Sak ile sözleşme imzaladı.





Hekimoğlu Trabzon, Süper Lig takımı Ankaragücü’nün başarılı sol bek oyuncusu Mehmet Sak’ı kadrosuna kattı. 

Kulüp tesislerinde gerçekleşen ve taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Hekimoğlu’nun da yer aldığı imza töreninde Mehmet Sak, kendisini 3 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreni sonrası konuşan taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Hekimoğlu, “Süper Lig’de mücadelede eden Ankaragücü’nün futbolcusu Mehmet Sak’ı kadromuza kattığımız için mutluyuz. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Bu nedenle güçlü bir kadro kuruyoruz. Kaliteli isimleri takımımıza katmaya devam edeceğiz” dedi.

30 yaşındaki başarılı futbolcu Mehmet Sak ise, “Hedefleri olan bir takıma geldim. Buraya geldiğim için mutluyum. Şampiyonluk hedefimiz var. Ben de bu hedef doğrultusunda elimden gelenin fazlasını vereceğim. İnşallah sezon sonu şampiyonluğu yakalayacağız” ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekibi Ankaragücü’nden kadroya katılan Mehmet Sak, geçmiş dönemlerde Yeni Malatyaspor, Bursaspor ve Göztepe gibi takımların da formasını giydi.


Hekimoğlu Trabzon'a Süper Lig'den transfer

Hekimoğlu Trabzon'a Süper Lig'den transfer

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap