SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoglu Trabzon FK'da korona şoku!

Hekimoglu Trabzon FK'da korona şoku!

04 Haziran 2020 Perşembe - 20:44




Hekimoglu Trabzon FK'da koronavirüs şoku yaşandı.





Hekimoğlu FK'da koronavirüs şoku yaşandı. Hekimoğlu FK kulübünde 1'i yardımcı antrenör ve diğeri masör olmak üzere 2 kişi de koronavirüs çıktı.
Hekimoğlu FK'nın açıklaması şöyle;

KAMUOYUNA;

''Kulübümüz tarafından Trabzon Özel İmperial Hastanesi’nde, bugün teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapılmıştır. Sporcularımızın yapılan detaylı testleri sonucunda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmamıştır. Fakat, Kulüp yardımcı antrenörümüz ve masörümüzün test sonuçları pozitif çıkmıştır. Genel durumları gayet iyi olmakla birlikte tedavilerine başlanmıştır. Kulüp sağlık kurulumuzca durumları yakından takip edilmektedir.

Sporcu, teknik heyet ve personelimizin Kovid-19 testleri hastanede yapıldıktan sonra tesislere girişleri sağlanmıştır. Tesislerimizde her türlü temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapılmış olup, gerekli medikal ürünler temin edilerek, olası aksiliklere karşı üst düzey önlemler alınmıştır.

Kulübümüz Pandemi süreci başladığından bu yana büyük bir disiplin ve hassasiyet içerisinde süreci yönetmiş olup, hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan bütün imkânlarını seferber etmiştir. Bundan sonraki dönemde de aynı disiplin ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürecektir.

Bu süreçte hizmet ve desteklerinden dolayı, Trabzon Özel İmperial Hastanesi doktor, yönetici ve personeline teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap