SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu FK İzmir yolcusu

Hekimoğlu FK İzmir yolcusu

01 Aralık 2021 Çarşamba - 10:58




Bugün saat 13.00’da yapacağı idmanla Menemenspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak olan Kırmızı-Lacivertliler, akşam saatlerinde İzmir’e gidecek





MÜCADELE ettiği 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde gözler kupaya çevrildi. Dün saat 13.00’da teknik patron Bahaddin Güneş nezaretinde gerçekleştiği idmanla eksik gideren Kırmızı-Lacivertliler, taktik çalıştı. Bugün yine aynı saate yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Karadeniz ekibi, akşam saatlerinde İzmir’e gidecek.

BURADAN Menemen’e geçip kampa girecek olan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, maç saatini beklemeye başlayacak. Öte yandan teknik patron Bahaddin Güneş’in kupa sınavında genç ve fazla forma şansı bulamayan isimleri sahaya süreceği öğrenildi. Diğer taraftan kupa maçının hakemi belli oldu. Yarın saat 14.00’da Menemen’de oynanacak olan müsabakayı Ömer Faruk Turtay yönetecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap