SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu efsanelerle buluştu

Hekimoğlu efsanelerle buluştu

12 Kasım 2015 Perşembe - 17:20




Proje tanıtım toplantısıyla resmi olarak Tranbzonspor Başkan Adaylığını açıklayan Celil Hekimoğlu, seçim ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.





Tranbzonspor Başkan Adaylığını açıklayan Celil Hekimoğlu çalışmalarını sürdürüyor... Yönetiminde açıklanan isimlerle temaslarını sürdüren Hekimoğlu’nun son durağı Profesyonel Futbolcular Derneği Trabzon Şubesi oldu. Celil Hekimoğlu ile birlikte Bekir Bülbüloğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Hüseyin Örs, Ali Kemal Denizci ve Alper Bektaş da ziyarette hazır bulundular.
Dernek Başkanı İlyas Akçay ve yönetimi ile bir araya gelen Hekimoğlu, burada son derece samimi bir ortamda karşılandı. Akçay, Trabzonspor’un kurtuluşunun geçmişte kulübün buralara gelmesinde büyük emek sarf eden ve hizmet veren insanların yeniden yapının içerisinde olması şartına bağladı. Geçmiş dönemlerde kendilerini ziyaret eden İbrahim Hacıosmanoğlu’na da bu düşüncelerini aktardıklarını ancak geçen sürede bir değişikliğin yaşanmadığını vurgulayan İlyas Akçay, "Bizler Trabzonspor’un düzlüğe çıkması adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

HEKİMOĞLU: "BUGÜNKÜ YÖNETİM GİBİ TRANSFER HATALARI YAPMAYACAĞIZ"

Başkan İlyas Akçay’ın ardından söz alan Celil Hekimoğlu gerçekten çok güzel bir atmosferde karşılandıklarını belirterek, "Trabzonspor’un bu yerlere gelmesinde burada bulunan birçok değerimizin katkısı bulunmakta. Bu değerler bizler için çok büyük anlamlar ifade ediyor. Listemize Ali Kemal Denizci'yi oy için değil, bu değerlerimize sahip çıkılması ve futbol anlamında tecrübelerinden yararlanmak amacıyla dahil ettik" diye konuştu.
Trabzonspor’un zor günler geçirdiğini belirten Hekimoğlu, bugünkü yönetim gibi transfer hataları yapmayacaklarını vurgulayarak, "Buna bir örnek vermek gerekirse Trabzonspor 30 milyon Euro para harcayarak sol bek bölgesine transferle yaptık ama istikrar sağlayacak bir oyuncu bulamadı. Sezon başında Akhisar Belediyespor’a Kadir Keleş'i 50 bin TL’ye yolladık. Şimdi bu futbolcu orada en az bu oyuncular kadar oynuyor" ifadelerini kullandı.

BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ

Hekimoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan Serdar Bali, Profesyonel Futbolcular Derneği olarak bütün adaylara eşit mesafede durmaya özen göstereceklerini dile getirerek, "Elbette, biz Ali Kemal Denizci’nin bulunduğu oluşuma daha yakın dururuz" değerlendirmesinde bulundu. Serdar Bali’nin ardından söz alan İhsan Derelioğlu da, Trabzonspor’un profesyonel bir sistem anlayışıyla yönetilmesi gerektiğinin altını çizdi. Derelioğlu, "Öyle bir yöntem geliştirmelisiniz ki, siz görevi devralıp bıraktıktan sonra da gelecek olan yeni oluşum, sizin bıraktığınız yerden alıp bu yapıyı devam ettirmeli. Bu yöntemde en önemli yapı şehrin dokusudur. Trabzon'da toplum Trabzonspor'la dokusunu kaybetti. Trabzonspor olgusunu dünya genelinde yayan birkaç kişi var ve belli bir yaş grubuna hitap ediyorlar. Maalesef bu kültür, Uzun Sokak kültürüne dönüşmek üzere. Artık Trabzonspor sokağı yönlendirmeli. 'Herkes cürmü kadar yer yakar' derler ama bu laf Trabzonspor için geçerli değil. Trabzonspor'un cürmü fazla yer yakar. Trabzonspor’un cürmü dünya kadardır onun için bütün dinamiklerin harekete geçilmesi gerekmektedir" yorumunu yaptı. Ali Kemal Denizci ise yönetimde yönetici sıfatıyla yer alacağını belirterek, öncelikle işin futbol tarafında olacağını vurguladı. Denizci, "Burada sizlere söyleyeceğim şu; beklenti olarak Trabzonspor'a faydalı olabilecek kişilerle çalışma fırsatımız olacak" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap