SON DAKİKA



Haber > Spor > Hekimoğlu durmuyor!

Hekimoğlu durmuyor!

16 Ekim 2015 Cuma - 08:52




Celil Hekimoğlu, destek için Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar’ı ziyaret etti.





Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret eden Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu, bordo-mavili tribünlerin dolması için yapmaları gereken çalışmalardan söz ederken emekliler için de projesini aktardı, emeklilere yüzde elli indirim yapacaklarını söyledi

Trabzonspor Başkanlığı’na aday olan iş adamı Celil Hekimoğlu, destek için Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar’ı ziyaret etti. Bayraktar, Trabzonspor’a üye 100’ün üzerinde emekli olduğuna dikkat çekti ve maçları izlemek için pozitif ayrımcılık istedi. Celil Hekimoğlu’na söz veren Bayraktar, “Ziyaretinizden heyecanlandık. Elimizden geldiğince desteğimiz sizinle olacaktır” dedi.

ÜLKE BİZİ İZLEYECEK

Trabzonspor’un stadı dolduramadığını ve Trabzonsporluları maçlara kazandırmayı hedeflediklerini belirten Celil Hekimoğlu ise, gençlerin, kadınların ve emeklilerin maçları gelmesi için çalışacaklarını söyledi. Hekimoğlu, şunları kaydetti: “Öyle bir şey yapacağız ki Allah nasip ederse, bütün taraftarlarımız 61. dakikayı heyecanla bekleyecek. 61. dakika taraftarın heyecanıyla yanacak. Kayserilisi, Adanalısı bütün Türkiye maç saatinde 61. dakika gelse de şunu bir izlesek diyecek.”

HER ŞEY BİLET DEĞİL

Emeklilerin maçlara gelmeleri için bir projesini de aktaran Hekimoğlu, “Şu an insanlar maça gelemiyor. Ekonomik imkanları müsait değil. Bizim ne yapmamız lazım? Gençlere, çocuklara, öğrencilere, emeklilere ekstra bir şey yapmamız lazım. Emeklilere yüzde 50 indirim yapmamız lazım ki maça gelsinler. Her şey maç bileti değildir. Bence en önemlisi galibiyet primidir. Bir maçı kazandın mı federasyondan 1,5 milyon lira alıyorsun. Tribünleri doldur ben diyorum Federasyon’dan galibiyet primini al. Bence emeklilerle Trabzonspor’un işbirliği yapması lazım. İnşallah başkan olursam bana bu dosyayı sun” diye konuştu.

Fatih İSAK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap