SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefteki hoca üçlüsü

Hedefteki hoca üçlüsü

13 Şubat 2014 Perşembe - 09:24




Trabzonspor yabancı teknik direktör listesinde Boas’ı ilk sıraya eklerken Di Matteo’yu yedekte tutuyor. Yerli listesinde ise Ertuğrul Sağlam ismi günd





Uzun vadede takımı başarıya taşıyacak bir teknik direktörle anlaşmak isteyen Trabzonspor’un yabancı listesinde ilk sırada Portekizli 37 yaşındaki Andre Villas Boas bulunurken 43 yaşındaki İtalyan teknik adam Di Matteo ise yedekte tutuluyor. Portekizli teknik adamı ikna etmesi için Malouda ve Bosingwa’nın devreye sokulduğu kaydedilirken pürüz çıkması halinde ise Matteo’ya resmi teklifte bulunulacak. Yabancı teknik adam konusunda işler planlandığı gibi gitmezse gözler Eskişehir’in başındaki Ertuğrul Sağlam’a dönecek. Yönetimin Eskişehirspor’daki görevine devam ettiği için Sağlam’a şimdilik teklifte bulunmayacağı öğrenildi. Bu arada yeni teknik direktörle anlaşılması halinde bile Hami Mandıralı’nın yardımcı antrenör olarak görevine devam edeceği kaydedildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap