SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefimiz tüm kupaları kazanmak

Hedefimiz tüm kupaları kazanmak

08 Ağustos 2015 Cumartesi - 16:12




Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan transfer ettiği 25 yaşındaki milli oyuncu Şener Özbayraklı, takım içindeki forma rekabeti ve taraftarlar hakkında açıklam





Fenerbahçe'nin yeni transferi Şener Özbayraklı'dan açıklamalar... Büyük bir takıma transfer hayalinin hedefleri arasında olduğunu belirten Şener, “Herkesin bir hedefi vardır. Benim de bazı hedeflerim vardı. Bunlardan biri de büyük bir takıma transfer olmaktı. O da Fenerbahçe oldu. Camianın içerideki yapısını kulübe girince daha iyi anladım” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’ye başarılar kazanmaya geldiğini vurgulayan başarılı sağ bek, "Doğal olarak hedef şampiyonluk. Hedef tüm kupalarda şampiyonluk. Avrupa’da da çok iyi yerlere gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Rekabetin sadece kendisinin oynadığı pozisyonda olmadığı belirten Özbayraklı, “Gökhan ağabeyin burada bir geçmişi var. Bende çok çalışıyorum. Forma rekabetinden kazanan her zaman Fenerbahçe olacaktır. Önemli olan bu şansı iyi kullanmak” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap