SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefimiz şampiyonluk

Hedefimiz şampiyonluk

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 11:25




Beşikdüzü Merkez Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Güven Candaş iddalı konuştu;“Konya’da 8 takımla ile mücadele edeceğiz. Hedefimiz tabi ki orada şampiyonluk. Trabzon’u iyi temsil etmek”





Beşikdüzü Merkez Ortaokulu Sivas’ta gerçekleştirilen Okul Sporlar Küçükler Futbol Şampiyonasında ilk 8’e kalarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 4 gün süren ve 32 takımın boy gösterdiği Yarı Finallerde başarılı bir performans ortaya koyan Merkez Ortaokulu şampiyon olarak adını Final etabına yazdırmayı başardı. Yarı finaller sonrası gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Beşikdüzü Merkez Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni ve Teknik Direktör Güven Candaş, Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Sözlerine şöyle devam eden Güven Candaş, “Trabzon’da başladık. Dört maç oynadık. Dört maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile il birincisi olduk. Sivas ilinde yarı finallere gitmeye hak kazandık. Sivas ilinde 8 takım vardı bizimle beraber. Bu 8 takım 2 gruba ayrıldı. 8 takımın ikisi Türkiye finallerine gidecekti. Okul Sporlarında son 8 Türkiye finalleri demek. Türkiye finalleri için biz orda mücadele ettik. Sivas’tan şampiyon olarak son iki takım arasına girdik ve final etabına kaldık. Konya’da 8 takımla ile mücadele edeceğiz. Hedefimiz tabi ki orada şampiyonluk. Trabzon’u iyi temsil etmek” dedi.

Hedeflerinin Konya’dan Kupa ile dönmek olduğunu söyleyen Candaş, “Bizim en önemli amacımız çocukların hikayelerine bir şeyler katmak. Sivas’ta çok güzel mücadele ettik. Her şeyi yaşadık orda. Galip geldik sevindik. Mağlup olduk üzüldük. Sonu güzel olunca da hep beraber sevindik. Final aşamasında da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Dört takıma madalya ve kupa veriliyor. Hedefimiz şampiyonluk kupasını almak umarım başarırız. Destek konusunda Okulumuz, Velilerimiz, Esnaf arkadaşlarımız ve Milli Eğitim çok yardımcı oldu. Orada çocukları rahat ettirdik. İnşallah O kupayı Beşikdüzü’ne getireceğiz” diye konuştu.

BARIŞCAN ATMACA/ÖZEL HABER

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap