SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefimiz 1.Lig

Hedefimiz 1.Lig

29 Eylül 2021 Çarşamba - 13:02




Ünye gücü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Muhammet Kışla Karadeniz’e konuştu





Kamp çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyoruz. Genç bir kadroya sahibiz sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz
Kadınlar 2.lig ekiplerinden Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Muhammet Kışla yeni sezon kamp çalışmalarını Karadeniz’ değerlendirdi. Pandemi nedeniyle uzun süre futboldan uzak kaldıklarını dikkat çeken Kışla, “Biz sezon öncesi planlamamızı iki etap üzerinden yaptık. Pandeminin ağır koşulları nedeniyle oyuncularımız 18 ay futboldan uzak kaldılar. Psikolojik ve mental olarak çok yıprandılar. Birinci etap kamp çalışmalarımız sırasında özellikle oyuncuların mental olarak tekrar futbola ısındırma çalışmaları yürüttük” dedi.

YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ

Oyuncuları futbola tekrar ısındırmak için çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Kışla, ”Oyuncuların topla buluşmalarını sağladık zihinsel ve psikolojik olarak destek vererek onları tekrar futbolun içerisine dahil ettik. İkinci etap kamp çalışmalarında ise daha çok fiziksel ağırlık çalışmalar yürütüyoruz. Takım bütünlüğünü sağlama adına çalışmalar yapıyoruz. Takımımız lige hazır hale getirmek için yoğun tempoda çalışıyoruz. Oyuncu havuzumuzda tecrübeli ve genç oyuncularımız var. Aramızdan ayrılan 2-3 oyuncu dışında eksikliğimiz yok. Şu an transfer görüşmesi yaptığı bazı isimler var aramızda katıldıklarında daha güçlü bir kadroya sahip olacağız.

FEDERASYONU BİZLERİ EZDİRMEMESİ LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig kulüplerine davet gönderdiği sözlerine ekleyen Kışla, “Kadınlar Süper Ligine katılmak için bu davete bölgemizden Trabzonspor ve Çaykur Rizespor, gibi takımların kabul etti. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük takımların bu lige katılmasıyla birlikte Federasyonun asıl emekçiler olan bizleri ezdirmemesi gerekir. Havuzdaki kadın futbolcu sayısı belli. Bu lige girecek bazı takımlardan bizim oyuncularımıza teklif geldiğini duyuyoruz. Buna federasyonun önlem anlaması lazım nedir önlem bu ligin statüsünü değiştirerek profesyonel yapılması gerekiyor. Hep bizim hem de oyuncuların hakların korunması gerekiyor” şeklinde konuştu

Özel haber/Barış Atmaca

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap