SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefi olan kazandı

Hedefi olan kazandı

05 Mayıs 2016 Perşembe - 09:03








İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanan Spor Toto Basketbol Ligi 29. Hafta maçında Darüşşafaka Doğuş ile Trabzonspor Medical Park karşılaştı. İstanbul temsilcisi ilk üç için mücadele verirken, Bordo-Mavili dev adamlar ise bu yıl hedefsiz bir takım olarak ligin bitimine üç hafta kala üst üste aldığı mağlubiyetler serisini 4 maça çıkardı. İlk çeyrekte başa baş oynanan karşılaşma, ev sahibi ekibin 19-14 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyrek de yine büyük çekişmeye sahne oldu. Yaşanan düelloda bu sefer Karadeniz ekibi öne geçerek, soyunma odasına 36-33 önde girdi.

“Üçüncü çeyrek belli ki kora kor geçecek”

derken, kondisyonu iyi olan taraf kazanacaktı. Darüşşafaka Doğuş bu periyoda üçlük ile başlayınca skor 36-36 eşit oldu. Bundan sonra karşılıklı atışlar ile oyun devam etti. Oyundan düşen Bordo-Mavililer bu periyotta rakibinden geriye kalarak, oyuna son çeyrekte dezavantajlı başladı. Skor ev sahibi lehine 57-48 tamamlandı. Son çeyrekte kazanma bilinci içerisinde olan taraf Darüşşafaka Doğuş oldu. Bunu kabullenmeyen Trabzonspor Medical Park, kazanma isteğiyle oyuna saldırdı. Oyunun sonuna kadar büyük çekişme yaşandı. Müthiş karşılaşmada heyecan son dakikalara kadar devam etti. Sonunu iyi bağlayan taraf ev sahibi oldu ve maçı 76-71 kazandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap