SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefe ulaşacağız!

Hedefe ulaşacağız!

28 Ağustos 2017 Pazartesi - 18:27








Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, ligde mücadelenin çok önemli olduğunu belirterek, "Ne zaman şamar yiyeceğin belli olmaz. Gevşemek yok, işimiz zor. Kendi işimize bakıp hedefe ulaşacağız" dedi. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Yardımcı, iç sahada yaptıkları iki maçta çok iyi bir atmosferde, coşkulu şekilde oynadıklarını söyledi.

Ligin ilk haftasında bazı taraftarların, cezası nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına gelemediğini ifade eden Yardımcı, "En ihtiyaç duyduğumuz maçta yanımızda olamadılar. Bundan sonra böyle bir hadisenin olmasını, tekrarlanmasını istemiyoruz. Çalışarak, hak ederek hedefe koşmak istiyoruz. Bizim davamız başarıyı yakalamak. Başarıya kilitlendik, başarıya gideceğiz. Bizim maçımızda başka takıma küfür ile ceza alınmasını doğru bulmuyorum. Onların coşkusuna ihtiyacımız var" şeklinde konuştu

''Kweuke sahaya ceketini atsa maç alırız''
Leony Léonard Kweuke'nin son haftalarda formsuz olduğunu dile getiren Yardımcı, "Kweuke'nin ceketini sahaya atsan maç kazanırız. Bunu ben demiyorum, bunu rakip takım söylüyor. Evet son haftalarda kendisi formsuz ve hantallaşmıştır. Ancak bu kardeşimizin başına gelenler kendisini yıpratmıştır. Bizler de kendisine zaman tanıyıp toparlanmasını bekleyeceğiz. Yanlış anlaşılmasın, biz Kweuke'yi satmıyoruz. Öyle bir düşüncemiz yok. Yanlış anlaşılmasın" ifadelerini kullandı.

''Takım güzel mücadele ediyor''
Yardımcı, takımın iyi mücadele ettiğine dikkati çekerek, "Kaleci dahil 11 kişi, rakibi ısırıyor, maçı bırakmıyor ve rakibi oynatmıyor. Takımın birlikte mücadele etmesi bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Bu ligde mücadele çok önemli. Ne zaman şamar yiyeceğin belli olmaz. Gevşemek yok, işimiz zor. Ciddiyet, disiplin ve oyun sonuna kadar kovalamak. Maçın 90+5'inci dakikasında dahi kovalamak. Rakibimiz kim olursa olsun ciddiyet. Gittiğimiz yol belli. Takımımızda gevşeme yok" diye konuştu.

''Puan kaybedeceğimiz zamanlar da olacak''
Zaman zaman puan kayıpları da yaşayacaklarını vurgulayan Kemal Yardımcı, "Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Biz bu tempomuzu, rakibi ısırmamızı devam ettirirsek bu sene emin adımlarla yürüyeceğiz. Bunun tamamı elbette üç maçta gözükmedi. Çünkü ideal takımı kurmuş değiliz. Hocamızın istediği iki, üç oyuncu daha lazım. Bir arkadaşımız Brezilya'ya gidiyor. Aracıların araya girmesini istemiyoruz. Komisyoncular artınca fiyat artıyor. Bütçeyi deleceğiz ama haddini aşmayacağız. En kötü şartlarda, bahsi geçen futbolcuyu kiralık alacağız. Kulüp menfaatlerini düşünerek kiralığı 1+1 olarak düşünüyoruz. Transferi kovalıyoruz. En geç çarşamba günü bu transferi netleştireceğiz. Benim ilk transferim, hocamızın istediği 10 numara. Bu hocamıza bir jest ve hocamızı ne kadar önemsediğimizi göstermek adına önem veriyoruz. Almak için fedakarlık yapacağız" açıklamasında bulundu. Başkan Yardımcı, takımdan ayrılacak üç oyuncu olduğunu da kaydederek, "Jakob ve Fink'i TFF 1. Lig kadro kısıtlaması nedeniyle başka ekiplere kiralık verebiliriz. Bizim için çok lüks. Kenarda oturt ve büyük paralar öde. Dhurgham İsmail'in sözleşmesini de dondurduk" diyerek sözlerini noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap