SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefe koşacağız

Hedefe koşacağız

17 Ekim 2013 Perşembe - 09:12




Trabzonspor Hentbol Kulübü Başkanı Nejmi Keskin, ilk 4 haftalık periyoda geçer not verdi, ilerleyen haftalarda daha iyi noktalara geleceklerini söyled





MEMNUNUM Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde play-off mücadelesi veren Trabzonspor’da Kulüp Başkanı Nejmi Keskin, sezon sonunda hedefledikleri noktada olacaklarını söyledi. 4 maçta 2 galibiyet elde ettiklerini belirten Keskin, "4 haftalık periyotta daha iyi bir tablo ortaya koyabilirdik. Gerek şanssızlıklar gerekse hakem hataları yüzünden böyle bir sonuç ortaya çıktı. Ancak bunların arkasına sığınmayacağız" dedi. DAHA İYİ OLACAK Lige play-off parolasıyla başladıklarının altını çizen Keskin, "Önümüzde İzmir Büyükşehir Belediye maçı var. Bu maçı kazanıp yeni bir sayfa açmak istiyoruz" dedi. Taraftarlara hentbol sporuna da destek vermeleri çağrısında bulunan Keskin, "Evimizde oynadığımız mücadelelere taraftarımızdan yoksun çıkıyoruz. Trabzonlu hentbolseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Onlar yanımızda olurlarsa işimiz daha da kolaylaşır" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap