SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedef Alex Teixeira!

Hedef Alex Teixeira!

30 Ekim 2015 Cuma - 12:11




Premier Lig'in güçlü ekibi Chelsea, ocak ayı transferi için kolları sıvadı. İlk hedef Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira...





Transfer atağı... İngiltere Premier Ligi'nde kötü bir sezon geçiren Chelsea'de menajer Jose Mourinho'nun geleceği soru işaretleri taşırken, bir yandan da ocak ayında yapılacak transferlerle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

'Maviler'in ilk hedefinin, Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk forması giyen Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira olduğu öğrenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe'ye karşı oynadığı futbolla Türk futbolseverlerin de dikkatini çeken Teixeira, bu sezon ligde 11 maçta attığı 16 golle Avrupa'nın en golcü oyuncusu unvanını taşıyor.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun da transferine onay verdiği Alex Teixeira'nın ocak ayında transfer edilmesi için girişimlerin kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap