SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedef 2017 Avrupa şampiyonluğu

Hedef 2017 Avrupa şampiyonluğu

13 Aralık 2015 Pazar - 14:04




Ergin Ataman, "Daha önce Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz iki turnuvada bir Avrupa ikinciliğimiz bir de dünya ikinciliğimiz var. Artık şimdiki hedefin 2





Türkiye A Milli Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman'dan açıklamalar... Ataman, 2017 yılında Türkiye'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hakkında Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. "FIBA’nın bence bu tip turnuvaları en iyi düzenleyen ve en fazla değer veren ülkeye vererek çok pozitif bir iş yaptığını düşünüyorum" diyen Ergin Ataman, "Şimdi tabii ki burada turnuvaları almak kadar o turnuvalarda, özellikle de ev sahibi olunan turnuvalarda Türkiye’nin şampiyonluğu hedeflemesi gerekir. Daha önce Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz iki turnuvada bir Avrupa ikinciliğimiz bir de dünya ikinciliğimiz var. Artık şimdiki hedefin 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonluğu olması gerekiyor. Bunun için sadece Federasyonun değil, tüm kulüplerin destek olması lazım. Ve yine bana göre özellikle 2017’ye kadar, bu şampiyonada kadroda yer alma şansı yüksek olan Türk oyuncuların, daha iyi bir ifadeyle 'Altın jenerasyon' diye nitelendirdiğimiz Türk oyuncuların takımlarında üst düzey maçlarda görev alıp, şampiyona için yeterli tecrübeyi kazanması gerekir."
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap