SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayırlı olsun…

Hayırlı olsun…

20 Aralık 2016 Salı - 09:15








Açıldı, açılıyor, açılacak derken Trabzonspor yeni stadına kavuştu mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isim babalığını yaptığı, kurdelasını Emine Erdoğan, Enerji Bakanı Berat Albayrak ve Katar Emiri’nin kestiği Şenol Güneş Spor Kompleksi kapılarını bordo-mavili taraftara kısmen açtı.

Açılış konuşmasında yaşanan terör olaylarının hayatın olağan akışını etkilemesine izin vermeyeceklerine değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emirini de yanına alarak gövde gösterisi yaptı. Ki doğrusu da buydu. Lakin bugüne kadar sayısız açılış ve maç takibi yapmış bir gazeteci olarak hayatımda ilk kez bir ülke emirinin posterinin Mustafa Kemal Atatürk'ün posteriyle yan yana asıldığını gördüm.

Ne oluyor demeye kalmadan Katar milli marşının, İstiklal Marşımızdan önce okunması  sadece benim değil rakip takımların bile Trabzonspor'u eleştirmesine neden oldu. Protokol  tribünü desen  tam bir keşmekeş, tam bir karmaşa; kim, nerde, neden oturuyor belli değil.  Sayın Cumhurbaşkanımızın bu büyük fedakarlığına bu düzensiz stat açılışı ve izansız organizasyon hiç yakışmadı. Yaşananlardan dolayı biz Trabzonsporlular olarak Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeyi bir borç biliriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap