SON DAKİKA



Haber > Spor > HAYDİ HERKES PAZAR’A DESTEĞE!

HAYDİ HERKES PAZAR’A DESTEĞE!

06 Nisan 2018 Cuma - 10:42




Mavi-Beyazlı ekibin Başkanı Hüseyin Yangın, hayati önem taşıyan Yeni Ordu maçı öncesinde taraftarlara seslendi.





TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Pazarspor’da gözler hafta sonu sahasında oynayacak olan kritik Yeni Orduspor maçına çevrilirken Mavi-Beyazlı ekibin Başkanı Hüseyin Yangın tüm Pazarlıları zorlu müsabakada yanlarında görmek istediklerini ifade etti. Hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Başkan Yangın, bu maçı kazanmaları halinde play-off yolunda önemli bir avantaj sağlayacaklarını ve zirve yarışını sürdüreceklerini söyledi.

Başkan Yangın, “Yeni Ordu’da bizim gibi bir üst lige çıkmak isteyen bir ekip. Hayati derecede önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacağız. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyorum. Ellerinden gelenin en iyinisi yapacaklardır. Takım olarak son haftalarda bir çıkışımız var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Yeni Ordu maçını kazandığımız takdirde en önemli rakiplerimizden birinin üzerinde yer bulacağız” diye konuştu.

Bu karşılaşmada taraftar desteğine ihtiyaçlarının bulunudğunu belirten Başkan Yangın, “Geride kalan haftalarda istenilen taraftar desteğini göremedik. Yeterli değildi. Yaşanan bazı şanssız puan kayıplarının ardından şampiyonluk şansımız azalmış gibi gözükse de Yeni Ordu maçını kazanıp birincilik şansımızı da sürdürmek istiyoruz. Tüm Pazarlıları ve Pazarspor sevdalılarını bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap