SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayden çocuklar spora

Hayden çocuklar spora

27 Haziran 2016 Pazartesi - 11:30




Trabzon Amatör Küme ekibi 1967 Değirmendere’den dev atılım!





Futboldan sonra salon sporlarına da ağırlık verecek olan Bordo-Mavililer Değirmendere, Kaymaklı ve Sanayi gençliğini sporla buluşturmayı amaçlıyor. 1967 Değirmendere Kulüp Başkanı Adem Söğüt, “Çocuklarımız madde bağımlısı mı olsun, iyi birer sporcu mu” başlığı altında Gençlik ve Spor’un sunduğu imkanlarla gençleri sporla buluşturacaklarını söyledi. Sağlıklı bir nesil için çalışmalarını hızlandırdıklarına vurgu yapan Söğüt, “Devletimizin bize vermiş olduğu imkanları değerlendirerek gençliği sporla buluşturacağız.

Tamamen ücretsiz salon ve antrenör imkanı sunuyor. Biz de bu imkanı iyi değerlendirmek istiyoruz. Özellikle madde bağımlılığının arttığı günümüzde gençleri sokaklardan kurtarmamız gerekiyor. Bunun yolu da spordan geçiyor” diye konuştu. Söğüt, açıklamasına şöyle devam etti: “Tercih edecekleri spor dallarına göre gençleri boks, karate, tekvando, judo, basketbol ve yüzme gibi branşlara yönlendireceğiz. Kayıp yapmak isteyen aileler mahalle muhtarlarına başvuruda bulunup bize ulaşabilirler.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap