SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayat felsefeden ibaret değildir!

Hayat felsefeden ibaret değildir!

25 Temmuz 2017 Salı - 10:50








Çaykur Rizespor yeni sezonda şayet şampiyonluğu hedefliyorsa ki öyle bu durumu ne yeni transferler, ne iskelet kadronun korunması ne de kombine fiyat politikası bu yolda ana unsur olmayacaktır. Yeşil–Mavili takıma yeni bir sinerji lazım.

Bu pozitif enerji altında oluşacak sinerji ise ancak taraftarlarla olur. Başkan Metin Kalkavan’ın Rize şehrini kucaklaması ve taraftarı ile birlikte maç izlemesi veya Rize sokaklarında Yeşil– Mavili renklere gönül veren insanlarla oturup bir bardak demli veya açık çay içmesi şampiyonluk yolunda çok ama çok büyük rol oynayacaktır. Aksi takdirde sen bu takıma en kaliteli topçuları alsan da, kombineleri bedava etsen de, Atmaca’nın bu sezon işi çok zor. Başkan Kalkavan artık bir karar vermesi gerekiyor.

Taraftarı ile çok daha samimi olması, taraftarına başkanlığı döneminde yıllardır kopan bağları tamir etmesi zamanı geldi ve geçiyor da. Geçen sezon başı Hikmet Hocanın düğün töreninde Başkan Kalkavan’a ben iki cümle söylemiştim. “Başkanım taraftar artık doldu, bu sezon yapacağınız yanlış transferler ve alınacak kötü sonuçlar Rizeli taraftarları patlama noktasına getirir ve bu durum nasıl başlarsa sezon sonunda da öyle kötü biter demiştim.” Keşke ben yanılsaydım...! Evet, taraftarda A.Ş yönetimi altında yıllardır negatif bir birikim var ve kısmen haklılarda. Şimdi bu işi yeni bir beyaz sayfa açarak tersine yani pozitif enerjiye çevirme zamanı. Biraz diyalog bu işi kökünden çözecektir.

Unutmayım ki hayat hep felsefeden ibaret değildir. Bu hayatta sosyoloji de vardır. Ve sosyal istikrar mali disiplinin ayrılmaz bir parçasıdır. Çaykur Rizespor bu sezondan itibaren Başkan Metin Kalkavan’dan başlamak üzere tabandan bir sinerji yakalaması gerekiyor.

Eğer bu yakalanırsa, şampiyonluk yolu ardına kadar açılır. Taraftarın desteği olmadan bu iş sadece felsefede kalır ve alınan bir iki kötü sonuç sonrası şampiyonluk umudu daha başlamadan sona erecektir.


Yıllardan beri kayıp olan 12 numarayı yeniden Rize tribünlerine çekmek için Başkan Kalkavan ve yönetimi Rizeli ile samimi olun. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı garibanın sofrasında çat kapı iftar yapmak için duruyorsa, sizde Rize sokaklarında Rizespor’a gönül veren taraftarlarla arada bir sohbet edin, dert dinleyin. İnanın her şey daha güzel ve kolay olacaktır. Yeter ki sokağın sesine kulak verin ve dokunun..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap