SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayaldi gerçek oldu

Hayaldi gerçek oldu

01 Ağustos 2016 Pazartesi - 11:10




Hamza Hekimoğlu Sinop’ta yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’ndan altın madalya ile ayrılarak, babası Suat Hekimoğlu’nun 25 yıllık hayalini gerçeğe d





Trabzon boks camiasına el attıktan sonra Türk boksunun rotasını değiştiren Suat Hekimoğlu’nun 25 yıllık hayali, oğlu Hamza Hekimoğlu’nun şampiyonluğuyla gerçek oldu. Hekimoğlu Şirketler Grubu sahiplerinden Suat Hekimoğlu, 25 yıllık evlilik hayatında ki en büyük hayali “Bir erkek çocuğum olsun. Şampiyon bir boksör olsun” diyerek etrafındakilere aktarıyordu. Uzun yıllar Trabzon futboluna Doğanspor’da Kulüp Başkanı olarak hizmet eden Suat Hekimoğlu, bu hayalinden giderek boksa el attı. 2 kız çocuğunun ardından üçüncü çocuğunun erkek olmasıyla bu hayaline bir adım daha yaklaşan Hekimoğlu, 3,5 yıl önce oğlu Hamza’nın da spor yapacak yaşa gelmesiyle boks ile tanıştı. Hazreti Hamza’dan esinlenerek oğlunun ismini ‘Hamza’ koyan Suat Hekimoğlu, Nazım Dalkıran ve Gökhan Kazaz ile irtibata geçti. Gençliğinde 5 yıl Tekvando yapan Suat Hekimoğlu hayallerini anlatarak, oğlu Hamza’yı 7 yaşında Nazım Dalkıran’a teslim eder.

Bundan  büyük gurur var mı?

Hekimoğlu Boks antrenörü Nazım Dalkıran, “Hamza ile ne kadar gurur duysak azdır. Hamza’nın dedesi Trabzon’un en büyük sanayicisi Celal Hekimoğlu iki buçuk yıl önce ‘Nazım hocam ölmeden önce Hamza’yı altın madalya ile görmek istiyorum’ dedi. Bu söz beni çok etkiledi. Gecemizi gündüzümüze katarak Hamza’yı şampiyon yaptık ve dedesinin bu dileğini yerine getirdik. Çok duygulandı. Ayrıca Amcası Celil Hekimoğlu, yeğenin şampiyonluğundan büyük mutluluk duydu ve özel hediye getirdi. Bir  antrenör için bundan daha güzel duygu olabilir mi? Kocaman bir ailenin mutluluğunda rol alıyorsunuz. Ben Hekimoğlu ailesine yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap