SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayal kırıklığı!

Hayal kırıklığı!

12 Nisan 2016 Salı - 12:48




Gaziantepspor formasıyla ligin 18 haftalık bölümünde 7 gol atan Muhammet Demir, bordo-mavili takımda hayal kırıklığı yaşattı.





Trabzonspor'da 10 lig maçlık dönemde 8 karşılaşmaya çıkan ve 590 dakika sahada kalan Muhammet Demir, sadece 1 gol atarak takıma katkı sağlayamadı. Transfer ettiği forvetlerden aradığını bulamayan Trabzonspor'da geleceğin Burak Yılmaz'ı olarak adlandırılan ve Sadi Tekelioğlu'nun takımın başına geçmesi ile forma şansı bulmaya başlayan alt yapıdan yetişen Muhammet Beşir ise son haftalarda 18 kişilik kadroya girmekte zorlanıyor. Trabzonspor'un alt yapısında yetişen Muhammet Beşir, Burak Yılmaz'a benzerliğiyle de dikkat çekiyor. Yılmaz'ın giydiği 17 numaralı formayı giyen oyuncu oyun stili olarak da yıldız golcüye benzetiliyor. Muhammet Beşir, 3 maçta 35 dakikada oynarken 1 gol atmayı başardı. Muhammet Demir'in transfer edilmesinin ardından genç oyuncu formayı unuttu. Bordo-mavili forma ile iki oyuncunun ligde gol sayısı aynı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap