SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayal kırıklığı yaşıyoruz

Hayal kırıklığı yaşıyoruz

07 Aralık 2013 Cumartesi - 09:20




TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, son günlerde spor kamuoyunu meşgul eden Roberto Carlos ve Sergen Yalçın’ın lisanssız görev yapmalarıyla i





Balaban, "TFF Yönetim Kurulu başta Roberto Carlos ve Sergen Yalçın olmak üzere birçok kişiye çalışma imkanı tanımıştır. Burada teknik adamlar haklı mı? Değil elbette. Bizi hayal kırıklığına uğratan da bu" dedi. Balaban, şöyle devam etti: "Bir antrenör düşünün, diplomasının yetersizliğine rağmen bir üst kursa gitmek yerine, diploması yeterli olan bir başka antrenörün lisansından faydalanacak. Bir başka antrenör de lisansı yetersiz olan bu antrenörün ya yardımcısı konumunda çalışacak ya da tek bir idmana çıkmadan maçlarda kulübede oturarak teknik adamlık yapacak. Ve ne acıdır ki bu yolla, PRO diploması sahibi olacak." Balaban, şunları söyledi: "Yapılacak tek şey var. O da TÜFAD Trabzon Şubesi olarak kendi düşüncelerimizi resmiyete döküp, hukuk çerçevesi içinde şube olarak bağlı bulunduğumuz TÜFAD Genel Merkezine sunmak. Trabzon’da şubemize kayıtlı 40’a yakın yeterli sayıda PRO lisanslı üyemiz var. Bizi başka illerdeki örnekler ilgilendirmiyor."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap