SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayal kırıklığı Erkan Zengin!

Hayal kırıklığı Erkan Zengin!

03 Haziran 2015 Çarşamba - 05:51




Hacıosmanoğlu ve Yanal’ın bizzat İsveç’e kadar gidip özel uçak ile alıp getirdiği gurbetçi oyuncu beklentileri karşılayamadı.





Trabzonspor’da geride kalan sezonun hayal kırıklığı yaratan futbolcularından biri de Erkan Zengin. Devre arası transfer döneminde “Fenerbahçe’ye gideceğim” demesine rağmen Bordo-Mavililer’de Teknik Direktör Ersun Yanal ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bizzat İsveç’e giderek Trabzonspor’a gelmesi için ikna ettiği Erkan, Karadeniz ekibinde beklentilere karşılık veremedi. Yanal’ın her defasında “Çok yetenekli ve bize katkısı olacak. Biraz sabır gösterilmeli” dediği oyuncu Bordo-Mavili formayla ligde 15 maça çıkarken kendisine güvenenleri hayal kırıklığına uğrattı. Erkan yarım sezonda ligde sadece 3 asist yapabildi. Eskişehirspor forması giydiği dönemde ligde fırtınalar kopartan gurbetçi futbolcudan yeni sezonda taraftarlar çok şey bekliyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap