SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayal kırıklığı doğuran Ümit

Hayal kırıklığı doğuran Ümit

04 Eylül 2016 Pazar - 10:30








2.Lig’de dün oynanan maçlarla 2016-2017 sezonu start aldı. Öncelikle yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Kötü bir sezonun ardından 2.Lig’e gerileyen 1461 Trabzon ile geçen yıl 2.Lig Play-Off’ta final oynayan Gümüşhanespor açılış mücadelesinde Ahmet Suat’ta buluştu. Karadeniz derbisi herkesi heyecanlandırmış olacak ki Bordo-Mavili tribünler olduğu gibi Gümüşhane’den de maçı izlemeye gelenler oldu. Uzun aranın ardından seyircilerin futbola olan özlemi tribündeki dolulukla ispatlanırken her iki takım taraftarları da derbide iyi futbol izlemeyi umut ederek yerlerini almışlardı. Futbol oynamaya elverişli bir havada taraftarın da maça ilgi göstermesi beklentileri artırırken biraz erken olsa da özellikle 1461 Trabzon oyuncularında o heyecanı göremedik. Mücadele boyunca Gümüşhanespor daha derli toplu bir intiba bırakırken ev sahibi ekip özellikle gol bölgesinde etkinliğini gösteremedi.

Mücadeleye Yaser ile başlayan 1461 Trabzon bir türlü bu silahını kullanamadı. Gümüşhanespor oyundaki etkinliğini kullanarak topa sahip olan taraftı, 1461 Trabzon ise daha ziyade mücadele gücünü ortaya koydu. Pozisyonda Gümüşhanespor ev sahibi ekibe 4-1 üstünlük sağladıysa da Gümüşhane ileri ucu son vuruşlardaki beceriksizliğini 2 puanla ödedi. 90 dakikalık bölümde 1461 Trabzon ikinci yarının başında biraz olsun oyunu dengelemeye kalktıysa da Gümüşhanespor kısa sürede bu baskıyı kırıp rakibine oynama izni vermedi. 1461 Trabzon’a oranla daha kontrollü futbolu tercih eden Gümüşhanespor hücumdaki etkisini de göz önünde koyarsak galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Uzun aranın ardından lig heyecanının başladığı ilk karşılaşmada biz saha kenarında heyecanlanırken oyuncuların saha içerisinde daha tempolu, daha istekli ve arzulu bir oyun sergilemesini arzulardık. Evet, ilk maçlar zordur ama 3 aylık aranın ardından oyun kültürü olmasa da mücadele ve hırs bu kadar hafif olmamalıydı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap