SON DAKİKA



Haber > Spor > Havamız bozulmaz!

Havamız bozulmaz!

26 Ağustos 2015 Çarşamba - 08:24




Trabzonspor’da yetenekli oyuncular Erkan Zengin ve Mehmet Ekici, Akhisar Belediyespor’a da şans tanımadı.





Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle süper bir hava yakalayan Trabzonspor’da yetenekli oyuncular Erkan Zengin ve Mehmet Ekici, Akhisar Belediyespor’a da şans tanımadı. İlk iki maçta attığı gollerle takımına önemli katkı sağlayan ve futbol otoriterleri tarafından da yeni transfer olarak değerlendirilen Erkan, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Geçmişte belki beklentileri karşılaşayamadım ama bu sezon herkes beni izlemeye devam etsin” dedi.

Karadeniz ekibinde sakatlığı nedeniyle süper ligdeki ilk iki maçta forma giyemeyen Mehmet Ekici ise Akhisar maçına yetişmeye çalışıyor. Sakatlığı geçen ve maç gününe kadar tam olarak hazır olmak isteyen Mehmet, “Formamı özledim. Umarım Akhisar maçında sahalara dönerim. Takım olarak güzel bir hava yakaladık ve bu havanın bozulmaması için çalışacağız. Akhisar Belediyespor Avni Aker’den puansız dönecektir. Taraftarlarımız bize inansın” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap