SON DAKİKA



Haber > Spor > Hasan Ali'ye Celtic talip

Hasan Ali'ye Celtic talip

10 Ağustos 2016 Çarşamba - 13:18




Cumartesi günü dünya evine giren Hasan Ali Kaldırım’ın kısmeti iyice açıldı. 26 yaşındaki oyuncuyla Celtic’in ilgilendiği öğrenildi.





Celtic'in, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile oynanan maçların ardından Hasan Ali’yi takibe aldığı belirtildi. Ancak Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcuyu göndermeye sıcak bakmıyor. Ayrıca başarılı sol bekin de ayrılmayı düşünmediği ve kariyerine Fenerbahçe’de devam etmek istediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan İskoç temsilcisi, Hasan Ali Kaldırım'ın istikrarlı performansından etkilendiği ve muhakkak kadroya dahil etmek istediği belirtildi. 

EURO 2016'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kadroya alınmamasına rağmen çalışmalarında hız kesmeyen genç sol bek, Inter'e transfer olan Caner Erkin'le birlikte Fenerbahçe'nin önceki sezondaki sol kanat sıkıntısını çözmüştü. Sarı Lacivertli takıma bu sezon başında Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı'nın katılmasıyla birlikte rekabete giren ve İsmail'in sakat olması nedeniyle sol bekte alternatifsiz olan Hasan Ali'yi yönetim bırakmak istemiyor. Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren yıldız isim, eşiyle birlikte Türkiye'de kalmaya sıcak baktığı, bu sezon Fenerbahçe'yle dördüncü yıldızı takmak istediğini de yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap