SON DAKİKA



Haber > Spor > Hasan Ali Kaldırım'dan flaş penaltı açıklaması! ''Bunu sormanız burada ayıp''

Hasan Ali Kaldırım'dan flaş penaltı açıklaması! ''Bunu sormanız burada ayıp''

25 Aralık 2021 Cumartesi - 21:21




Trabzonspor, bugün kendi evinde Başakşehir’i ağırladı.





Başakşehir’de Hasan Ali Kaldırım, “1 puan istediğimiz değildi. Buraya 3 puan için geldik. 1 puan bizim için az. Artık kamuoyunun takdiri.. Oyun olarak kazandığımızı düşünüyorum. Ama 3 puan iyi yazmıyor, 1 puan bizim için az. Daha iyisini yapabiliriz. Galatasaray maçı bizim için iyi bir tecrübe oldu. İstediğimiz oyunu atmosferden dolayı bazı arkadaşlarımız alışkın olmadığı için olumsuz anlamda etkilemiş olabilir. Bu atmosferde daha iyi oynadık. Gol pozisyonlarına girdik, iyi pozisyonlar yakaladık. Çok çok iyi takım olmak istiyorsanız, bu maçlarda özellikle deplasmanlarda girdiğiniz pozisyonları değerlendirmek lazım. Hedeflerimiz var. Her hafta üzerine koya koya, bu sene de zirvede tamamlamak istiyoruz” dedi. 

Maçın son dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonu ile ilgili olarak ise ilginç açıklamalar yapan Hasan Ali Kaldırım, muhabire yüklendi. Muhabirin soruyu sormasının ayıp olduğu gibi saçma bir dil kullanan Hasan Ali Kaldırım, “Arkadan, hangi oyuncu hatırlamıyorum ama iten rakip oyuncu oldu. Bende topu uzaklaştırmak istedim. Bilerek olmadı. Zaten kendi ayağımdan elime çarptı. O zaman penaltı verilse haklı olmazdı. Basit pozisyonlar bunu sormanız burada ayıp” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap