SON DAKİKA



Haber > Spor > Hamzaoğlu ve Muslera'ya destek  

Hamzaoğlu ve Muslera'ya destek  

25 Ağustos 2015 Salı - 15:03




Galatasaray Kulübü Divan Başkanı İrfan Aktar, Sarı- Kırmızılıların teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’na ve Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’ya sahip ç





Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, sezonun ilk iki haftasında yediği hatalı gollerle eleştirilen kaleci Fernando Muslera'ya destek verdi. Aktar, Uruguaylı kalecinin geçen sezon alınan kupalardaki katkısına vurgu yaparak, "Geçen sezon şampiyon olmamızda yüzde 100 payı olan kalecimiz Muslera, iki ayrı maçta iki ayrı hata yaptı. Hata insanlar için, bunlar olabilir. Bunun için buradan geri dönüp, kulüpte kriz üretmek gereksiz" diye konuştu.

Eleştirlere maruz kalan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile ilgili olarak İrfan Aktar, "Kalecimiz hata yaptı diye, Hamza hocayı eleştirmemiz veya kendisine 'kötü hoca' dememiz söz konusu olamaz. Hocamız, daha iyi sonuçlar almak için çalışacaktır" ifadelerini kullandı.

Aktar, kulüp yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman'ın köşe yazarlığı yaparak, futbol takımı teknik heyetini ve oyuncularını eleştirmesinin Galatasaray geleneklerine aykırı olduğunu söyledi. Başkan Dursun Özbek'in Tanman'ın yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmasını tavsiye ettiğini belirten İrfan Aktar, "Doğrusu da budur. İkisi bir arada olmaz. Başkan doğrusunu yapmış ama konu nereye bağlanır bilmiyorum" şeklinde konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap