SON DAKİKA



Haber > Spor > Hami ile 5 yıllık sözleşme yapın

Hami ile 5 yıllık sözleşme yapın

31 Mart 2014 Pazartesi - 11:27




Karaman, "Hami ile niye sezon sonuna kadar devam edilecek? Çünkü Hami başarılı olursa ‘biz destekledik’, başarılı olamazsa ‘biz ona şans verdik’ denec





Trabzonspor’un eski futbolcusu, takım kaptanı ve eski futbol direktörü Ünal Karaman, uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu. Karaman, "Bu ayrılışım benim için yorucu oldu. O psikoloji ile beraber tekrar sporun içerisinde olmayı çok daha uygun, doğru görmedim. Arınıyorum, zihnimizi temizlemeye çalışıyorum" dedi. Bordo-Mavili kulüpten ayrıldıktan sonra kulüp başkanı tarafından yapılan "Ünal hocanın istifasını ben istedim" şeklindeki açıklamaya Karaman şöyle yanıt verdi: "Ben istifa ettim, görevi ben bıraktım dediğim anda boyum biraz daha uzamayacak. Eğer birileri ‘ben bıraktırdım’ diyerek mutlu olma gayreti içerisinde olacaksa o mutluluğu ben insanların elinden almam." Karaman, Mustafa Reşit Akçay ile arasında problemler olduğu söylentilerine şu yanıtı verdi: "Ben yok diyorsam yoktur. Şu kadarını da söyleyeyim: Mustafa hocadan sonra benim Trabzonspor’a teknik adam olmuş olmam demek o benim ayıbım olur. Ben oraya genel direktör, futbolun direktörü diye geldim. Mustafa hoca teknik direktördü. Ben o şartları o şekilde kabul ederek geldim." Hami Mandıralı’nın teknik direktörlüğü konusunda fikrini de söyleyen Karaman, şunları kaydetti: "Geçmiş dönemde Trabzonspor’a çok değerli hizmetleri oldu. Hocalığı yakışmaz mı, elbette güzel durur, yakışır. Ama Trabzonspor doğru bir mantıkla, doğru bir silsile ile gelmedi. Hami ile niye sezon sonuna kadar devam edilecek? Eğer sen bir yapılanma ile beraber, samimi bir güçle beraber, yetenek inancı ile bir şeyler yapıyorsan, 5 yıllık yap sözleşmeyi. Ama senin öyle bir inancın yok, sen günlük işleri kurtarayım çabasındasın. Hami hoca başarılı olursa ‘biz onu destekledik’, başarılı olmazsa işte ‘biz o şansı ona verdik’ deyip kendine zaman kazandırma gayreti içerisinde oluyorsan, bir mantık olmaz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap