SON DAKİKA



Haber > Spor > Halil Dervişoğlu transferi bitiyor! Aile ve hemşehri detayı

Halil Dervişoğlu transferi bitiyor! Aile ve hemşehri detayı

09 Temmuz 2023 Pazar - 15:16




Bonservisi Brentford'ta bulunan Halil Dervişoğlu yeniden Türkiye'ye dönüyor. Daha önce 1.5 sezon Galatasaray forması giyen Halil için yeniden Süper Lig fırsatı doğdu. Oyuncu da düzenli oynayabileceği bir yere sıcak bakıyor.





Brentford daha önce Galatasaray'a ve Burnley'ye kiraladığı Halil Dervişoğlu ile yolları ayırma kararı aldı. Bonservisiyle gönderilecek olan Halil yine Süper Lig'e gelecek.

Bu kez Beşiktaş'ın istediği 23 yaşındaki Halil için Şenol Güneş'in çok istekli olduğu biliniyor. Güneş son açıklamasında, "Halil'in kumaşı iyi. Yararlı olacağına inanıyorum. Genç, yetenekli bir oyuncu. En önemlisi de yeniden çıkış yapmak istiyor" demişti.

Güneş'in, Trabzonlu olan Dervişoğlu ailesiyle de iletişim kurduğu öğrenildi. Dervişoğlu ailesi ise "Güneş isterse akan sular durur" diyerek Brentford'tan kolaylık istedi.

Geçtiğimiz günlerde öğrenilen bilgiye göre Beşiktaş, Halil'i bonservissiz bitirmek için teklifini yaptı. İngiliz ekibine, "Bize bedelsiz verin, oynatıp parlatalım ve Avrupa'ya geri satalım. Siz de sonraki satıştan pay alın; herkes kazansın" diyen siyah beyazlılar olumlu dönüş alamadı.

Brentford'un 2 milyon euro civarında bir beklentisi olduğu öğrenildi.

Geçen sezon kiralık oynadığı Burnley'de aradığı şansı bulamayan Halil Dervişoğlu, 11 maça çıktı. 151 dakika sahada kalan oyuncu, 1 gol kaydetti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap