SON DAKİKA



Haber > Spor > Halil Dervişoğlu Galatasaray'da

Halil Dervişoğlu Galatasaray'da

25 Ocak 2021 Pazartesi - 16:44




Galatasaray, Halil İbrahim Dervişoğlu'nun sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı. Sarı Kırmızılı ekip, Kamuoyu Aydınlatma Paltformu'na (KAP) yapılan açıklamada transferin mali detaylarını da bildirdi.





Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu Brentford'dan 2020-21 sezonuna kadar bedelsiz olarak kiraladığını ve futbolcuya net 3 milyon TL transfer ücreti ödeneceğini açıkladı.

KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve Kulübü Brentford F.C. Limited ile oyuncunun 2020-2021 sezonu sonuna kadar bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. 

Futbolcuya net 3.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir.

Halil Dervişoğlu'nun kariyeri


8 Aralık 1999 tarihinde Hollanda'nın Rotterdam şehrinde dünyaya gelen Halil İbrahim Dervişoğlu, profesyonel futbolculuk kariyerine, altyapısında yetiştiği Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımında başladı.

Sparta Rotterdam'ın altyapısında çeşitli kategorilerinde top koşturan genç forvet oyuncusu, Rotterdam ekibinin U21 kategorisinde 36 maçta 25 gol ve 14 asistlik performans göstererek A takıma yükseldi.

Sparta Rotterdam'ın A takımında çıktığı 58 maçta 16 gol ve 12 asistlik performansıyla dikkat çeken Halil İbrahim Dervişoğlu, 3 Ocak 2020 tarihinde 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'a transfer oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap