SON DAKİKA



Haber > Spor > Hali pürü perişan

Hali pürü perişan

30 Haziran 2015 Salı - 09:35








Oh be! Trabzonspor eninde sonunda muradına erdi M'bia konusunda. Demek ki sorun parasalmış. Demek ki M'bia para için imza atmamış. Ne diyelim? Allah razı olsun Demirören'den ki, Trabzonspor'a kaynak yarattı da kulüp transfer yapabiliyor. Artık kimse lafügüzaf eylemesin. Trabzonspor ekonomik yönden diplerde sürünüyor. Baksanıza Demirören vermezse transfer yapamaz durumdaydı Trabzonspor. Elde 20 trilyon lira var. Onun da ne kadarı kaldı? Trabzonspor'un halinin pürü perişan olduğu apaçık.

DEĞİŞİM OLMAZ

Yeni oluşturulan TFF yönetiminde gözler MHK'ya çevrildi. MHK'da da değişim olacağı dedikodusu yapılmaya başlandı bile. Sorduk soruşturduk. MHK'nın böyle bir değişim içerisinde olma olasılığı hiç yok? MHK aynı kadroyla yoluna devam edecek. Zaten Yıldırım Demirören de her konuşmasında MHK'ya güvendiklerini, bu kurulun işlerine asla karışmadıklarını söylemiyor mu? Sonra MHK Başkanı Yusuf Namoğlu iç işlerine öyle kimseleri kolay kolay karıştıracak bir kişiliğe sahip değil. Bu nedenle diyoruz ki, hiç kimse havanda su dövmeye kalkmasın. MHK'da her şey yerli yerinde.

KUTLUYORUZ

TÜFAD'da bayrak değişimi yaşandı. Yeni başkan Hayri Tekelioğlu oldu. Hayırlısı olsun diyoruz. Tekelioğlu ve ekibinin verdikleri sözleri yerine getireceklerine bizler sonuna kadar inanıyoruz. Genç bir ekip kurdular. Heyecanlılar, şimdiden işe dört elle sarıldılar. Projelerini hayata geçirmek için girişimlere başladılar. En önemlisi, seçildikten sonra Nurettin Balaban'la da yakın ilişki içerisinde olacaklar. Kısacası Tekelioğlu ayrım kayrım yapmadan TÜFAD'ı yönetmeye çalışacak. Tekelioğlu ve ekibine başarılar diliyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap