SON DAKİKA



Haber > Spor > Haksız da değil!

Haksız da değil!

26 Şubat 2015 Perşembe - 10:38








Yıllardır Trabzonspor'un içerisinde olan bir ağabeyimiz dün kurumumuzu ziyarete geldi. Bu ağabeyimiz zaman zaman veya kamuoyuyla bir şeyler paylaşmak istediği an mutlaka ziyaretimize gelir. Bakın ne diyor bu ağabeyimiz: "Yönetim kurulu o kadar yanlışlar yaptı, yapıyor ki, Tolunay'ı kovdular ve sonra mahkemelik oldular. Dava sonuçlandı. Şimdi Trabzonspor 4,5 milyon ödemeye mahkum oldu. Tolunay Kafkas'a yazık günah de- ğil mi? Kim ödeyecek bu parayı? Kimin cebinden çıkacak? Tolunay'dan sonra Halilhodzic getirildi.

Buna da hem gelirken hem de giderken tonlarca paralar ödendi. Sonra Ersun Yanal getirildi, üstelik müthiş rakamlarla sözleşme yapıldı kendisiyle. Alınan sonuç- lar ve oynanan futbol ortada. Şu an bakıyorum, Ertuğrul Sağlam'ın ismi ge- çiyor. Nasıl bir camia olduk? Birisi gitmeden veya tam sonuç alınmadan, birileri gönderiliyor, birileri getiriliyor. Bu saatten sonra Ertuğrul Sağlam gelse ne olacak ki? Ertuğrul gelirken, sözleşmesine Trabzonspor'u şampiyon yapmasam para almam mı yazdıracak?" Ağabeyimizin anlattıklarına katılmamak mümkün mü? Sahi Trabzonspor nereye gidiyor? Bu paralar nasıl veriliyor? Hesap kitap yapılmadan, borç nedir bilmeden milyon eurolar sokağa atılıyor. Bakalım sonuç nereye varacak?

HANİ KURTARMIŞTI!

Trabzonspor'un neresine el atsanız elinizde kalıyor. Bu kadar sorun varken, şimdi bir de borsa dalgası yaşıyor Trabzonspor. Hani Sadri Şener övüne övüne bitiremiyordu "Trabzonspor'u 300 milyondan kurtardım" demekle! Ne oldu? 2011 yılında Şener ve yönetimi tarafından borsadaki ortaklarına ödenmeyen 30,2 milyon temettüyü, Yargıtay ortaklarına ödemesi yönünde onadı. Gel de ayıkla pirincin taşını. Sadri Şener ve yönetiminin Trabzonspor'a verdiği zararlar bitmek bilmiyor. Bu kadar zarara rağmen Sadri Şener hala La Fontaine'den masallar anlatıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap