SON DAKİKA



Haber > Spor > Hakemlere 5 kritik uyarı!

Hakemlere 5 kritik uyarı!

07 Mayıs 2015 Perşembe - 10:18




Süper Lig'de şampiyonluk yarışı müthiş bir heyecanla devam ederken hakemler de işi sıkı tutuyor.





Süper Lig'de şampiyonluk yarışı müthiş bir heyecanla devam ederken hakemler de işi sıkı tutuyor. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu ve UEFA Hakem Komitesi üyesi ve MHK danışmanı Jaap Uilenberg, dün hakemleri İstanbul'da topladı ve kalan 5 hafta için uyarılarda bulundu. Bir günlük Üst klasman hakemi semineri sabah başlayıp akşam sona erdi. Geçen haftalardaki pozisyonları kliplerle analizlerini yapan Uilenberg, değerlendirmelerde bulundu ve önemli mesajlar verdi. MHK ve Uilenberg, kalan 5 haftanın hakemler açısından kazasız ve belasız tamamlanması için başarı diledi.

RAHAT OLUN STRES ATIN

Ligin gerilim altında olduğunun altı çizilirken moral amaçlı günlük seminerde şu önemli 5 uyarı yapıldı: 1- Kritik haftalarda üzerinizde baskı olacak. Asla baskı altında kalmayın. 2- Sezon sonu olması nedeniyle konsantrasyon kaybı yaşamayın, dikkatli olun, ailenizle daha bol vakit geçirin, stres atın. 3- Futbolcularla iletişiminiz sağlam olsun ve otoritenizden asla taviz vermeyin. 4- Faul uygulamalarında çifte standart gibi algılanacak kararlar çalmayın. 5- Kulüp yönetici, teknik direktör ve futbolcu açıklamaları ile ilgilenmeyin.

DERSLER BAŞLIYOR

Profesyonel hakemlik kapsamında planlanan üniversitelilere hakemlik eğitimi bugün başlıyor. Boğaziçi Üniversitesi'nde saat 18.30'da MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, danışman Jap Uilenberg ve FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, önemli bir törene katılacak. Çakır, üniversitelilere hakemlik eğitimi derslerine başlayacak.


(Akşam)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap