SON DAKİKA



Haber > Spor > Hakemler turp gibi

Hakemler turp gibi

08 Haziran 2023 Perşembe - 11:44




Trabzon hakemliğinin gurur kaynakları hakemler dün testten geçti. Hakemler 2600 metre barajını aşmaya çalıştı. Terfi edecek hakemler ise 3000’e yakın koşarak alkış aldı.





TRABZONLU hakemler dün Akyazı Spor Kompleksinde testten geçti.  Trabzon İlk Hakem Kurulu tarafından, hakemlere yönelik atletik testler, Akyazı Yavuz Selim sahasında gerçekleştirildi. 100’ün üzerinde hakemin katıldığı atletik teste hakemlerin hemen hemen hepsini testleri başarı ile tamamladığı öğrenildi. Hakemler 2600 metre barajını aşmaya çalıştı. Terfi edecek hakemler ise 3000’e yakın koşarak alkış aldı.
TESTLERİ, Merkez Hakem kurulu üyesi Hamza Mısır, İl hakem kurulu Başkanı Ali Şükrü Beldüz ve ayrıca sürpriz bir katılımla Azerbaycan MHK Başkanı, FİFA Eski Hakemi Barış Şimşek de izledi. Bu katılım ve testlerdeki başarılardan dolayı hakemler, son derece mutlu olduklarını belirttiler. Testler günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap