SON DAKİKA



Haber > Spor > Hakemi aramazsan böyle olur!

Hakemi aramazsan böyle olur!

09 Şubat 2015 Pazartesi - 11:17








Çaykur Rizespor kupada fırtına öncesi sessizlik yaşadığı Beşiktaş karşısında ligde kozlarını paylaştı.

Yeşil-mavililer açısından en azından bir puan için çıkılan bu maçta ortaya konulan futbol da bunun için yeterliydi. Karşılaşmanın ilk yarısında Gençlerbirliği galibiyetinin onbirini bozmayan Karaman'ın, Kweuke’yi tribüne gönderip Holosko’ya bu kadar sabretmesi düşündürücüydü. Karadeniz ekibi ortaya koyduğu direnç ve mücadeleyle bir puan ararken üç puanı alabilecek bir oyun sergiledi.

Ligin en iyi takımlarından birisi olan Beşiktaş’a karşı hesaba katmadığı tek şey vardı. O da Cüneyt Çakır’dı. Verdiği ağır kararlarla herkese saç baş yolduran Cüneyt Çakır maçın kopma noktası olan gol ve kırmızı karttan önce Kıvanç’a vermediği faulle oyuna çok büyük etki yaptı. Ondan sonra zaten oyun koptu.

Yeşil-mavili ekip 9 kişi kalmasına rağmen istediği bir puanı alabilecek oyunu devam ettirdi. Bu kadar iyi mücadele eden bir takımın ligin en iyi ekiplerinden biri olan Beşiktaş’a karşı gösterdiği direnci tebrik etmek lazım. Ama artık ligde fırtınanın estiği bu dönemlerde futbolcuların bu mücadelesine karşın yönetimin bu fair-play ruhunu azaltması gerekiyor.

Aslında işin özeti 'hakemi aramazsan böyle olur'!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap