SON DAKİKA



Haber > Spor > Hakem hataları canımızı yakıyor!

Hakem hataları canımızı yakıyor!

11 Şubat 2018 Pazar - 16:06




Baysal İnşaat Düzyurtspor Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, “Hakem bizi haksız bir şekilde 10 kişi bırakırken net bir penaltımızı da vermedi” dedi.





Baysal İnşaat Düzyurtspor Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, Büyükçekmece Tepecikspor karşısında hakem hatalarının kurbanı olduklarını ifade etti. Ortakudaş, “Bizim için iyi giden maçta hakem ilk yarının son dakikalarında bizi 10 kişi bıraktı. Oyuncumuza haksız bir şekilde kırmızı kart gösterdi. İkinci yarıya bu dezavantajla çıktık. 10 kişiyken hakem tarafından net bir penaltımız verilmedi”

“İlerleyen dakikalarda gol bulmak için risk aldık. Bu risk aldığımız anlarda kalemizde kontradan goller gördük ve mücadeleden yenik ayrıldık. Hakemler ile bizim aramızda bir uyumsuzluk var. Bu uyumsuzluk sezon başından beri devam ediyor. Bu durum bizim için olumsuzluk yaratıyor. Bu maçta da hakem bizi haksız bir şekilde 10 kişi bırakırken net bir penaltımızı da vermedi” dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap