SON DAKİKA



Haber > Spor > Hakan Sağlam; ''Birlikte hareket ederek başardık''

Hakan Sağlam; ''Birlikte hareket ederek başardık''

16 Mayıs 2019 Perşembe - 13:42




Hekimoğlu Trabzon FK Genel Sekreteri Hakan Sağlam'dan Karadeniz'e özel açıklamalar





// İsmail DÜZGÜN // Özel // Hakan Sağlam, muhabirimiz İsmail Düzgün’e çalışmaları hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

GÜZEL BİR EKİP KURULDU

YENİ sezonda 2. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde hazırlıklar devam ediyor. Yeni sezon öncesinde Karadeniz’e özel açıklamalarda bulunan Kulüp Genel Sekreteri Hakan Sağlam, başarılarındaki sırrın birlikte hareket etmek olduğunu söyledi. Sağlam, “Hekimoğlu, Trabzon için çok ciddi bir değer. Sağ olsun başkanımız Celil (Hekimoğlu) Bey çok güzel bir ekip kurdu. Ve bu ekip, gerçek anlamda ekip olgusunu ortaya koyacak insanlarla yola çıktı. Bizim en büyük başarımız birlikte hareket etmekten geçiyor” dedi.




HERKES SORUMLULUK ALDI

SAĞLAM, “Bugün baktığınız zaman Hekimoğlu’nun finansal olarak hiçbir şeye ihtiyacı yok. Şehrin dinamiklerini ayakta tutan çok güzel bir yönetim oluşturuldu. Ve bu yönetimde herkes doğru kararlar alma adına destek oldu. Biz işe ekip olmakta başladık. Sonrasında takım kuruldu. Takım kurulurken herkese sorumluluk anlamında, yetki anlamında görevler verildi. Ve sonrasında birinci aşamayı ortaya koyduk. Biz net bir projeyiz. Projenin birinci aşamasında hedefimiz, ilk yılımızda Üçüncü Lig’de şampiyon olmaktı. Bu çok önemliydi, başardık” diye konuştu.




PROJENİN 2. AŞAMASINDAYIZ

BAŞARILI yönetici, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdi projenin ikinci aşamasındayız. Biz bir yılımızı prefabrikte geçirdik. Çok kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olmamıza rağmen sentetikte oynadık, çok sıkıntılar çektik. Buna rağmen yılmadık ve sezonu mutlu sonla tamamladık. Tesisimizi bu yıl sonunda, sezon başlamadan tamamlamış olacağız. Projenin devamı var. Sırasıyla hepsini hayata geçireceğiz. Bunlar bizde saklı kalsın. Bizi izlemeye devam edin diyoruz. Trabzonspor’un çatısı altında bu şehre hizmet ediyoruz. Destek istiyoruz.”

BİZİM AMACIMIZ BELLİDİR




SAĞLAM, son olarak, “Amacımız iyi futbol oynayan, iyi yönetilen, şehre katkı veren bir ekip olmak. Bizim tek derdimiz bu. Başarıyla bunları endeksliyoruz. Başardıkça şehirde de kamuoyu oluşacaktır. Bizi arayanlar, tebrik edenler çok oldu. Eksik olmasınlar. 2. Lig’de de başarılarımızı ortaya koyarsak şehrin bütünlüğüyle hareket edecek noktaya taşırız. Bunda da hem biz kararlıyız hem hevesliyiz enerjimizi bu doğrultuda harcamak isteyen bir ekiple çalışıyoruz. İnşallah hem şehir hem kendi adımıza hedeflerimize ulaşırız” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap