SON DAKİKA



Haber > Spor > Hadiyin siz de..!

Hadiyin siz de..!

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:30








Trabzonspor bu mu? Trabzonsporluluk böyle mi olur? Bu formanın hakkı böyle mi verilir?

Bu takım Eskişehirspor karşısında tarih boyunca altı gol yememişti. İstatistikleri, geçen hatıraları ve formayı rezil kepaze ettiniz. İnsanda dışarıda konuşacak, münakaşa edecek, futbol söyleşecek hal bırakmadınız.

Bu kadro, bu oyun tarzı ile mi siz şampiyonluğa soyundunuz? Hadiyin oradan siz de!

Bu ekip, bu oyun tarzı, bu ruh sizin olduğunuz yeri bile hak etmiyor. Deplasmanda sizin dört sıra altınızda olan bir takımla maç yapıyorsunuz. Adamlar size özellikle ilk devrede topu dahi göstermiyor. Geçen 45 dakika içerisinde bu takımın bu kıskaçtan kurtulması için bir tek müdahale yapılmıyor veya yapılamıyor. Orta sahamız etkisiz, 'savunma' derseniz; sezon başındaki şikâyetler aynen devam fakat herhangi bir tedbir veya iyileşme yok.

***


Salih, Aykut, Uğur rakip üzerine adeta saldırıyor. Sille tokat bodoslama. Yahu futbolda topa ve rakibe sert girmenin de bir raconu ve usulü vardır. Siz adeta rakiple karate yapıyorsunuz. O tarz girişle topu alsanız ne yazar?

Orta yapıyorsunuz, sanki gökte düşman uçağı var da ona bombardıman... Böyle orta yapmak var mı? Siz hiç mi idmanda arkadaşlarınızın ayağına, kafasına top ortalamadınız? Çektiğimiz bir tek kornere, Allah rızası için bir tek oyuncumuz, bir defa olsun bir kafa vurmaz mı?

Yahu tüm kornerlere rakipler müdahale ediyor. Siz o ceza sahası içerisinde ne yaparsınız? Buna hocalarımız da bir şey demiyor. Gelen geçen topu seyrediyorsunuz. O zaman tribündeki seyirciden farkınız ne?

***

'Üç kez paslaşma veya top çevirme' olayını, doksan dakika gözlemledim, bir kez göremedim arkadaşlar. Böyle futbol mu olur? Kimsenin kimseye bir yardımı yok. Olacağınız dördüncülük idi. Bu kadar transfer ve vaveylaya ne gerek vardı? Bu forma geçen yıl çoluk çocukla da zaten durduğu yerde dördüncü oldu. Demek ki bunca masraf güme gitti.


Forvet konusunda Deniz yalnız kalmış, o da habire koşuyor fakat sorti var isabet yok.

Rakip forvet habire geliyor, orta sahamızda Özer, Mehmet ve Erkan rakipleri seyrediyorlar.

Peki bu akınları kim kesecek, bunlara kim müdahale edecek? Bunu da geçtik, geriden top alıp bizim üzerimize gelen rakip oyuncuya bir tek set yapan Trabzonsporlu oyuncu sahnede yok. Bakmayın Eskişehirspor ilk devredeki konsantrasyon ve motivasyonunu ikinci yarı dağıttı da oyun ortada devam edip gitti.

***

Şimdi sormak gerekir: Trabzonspor Eskişehir’e hangi gaye ile gitti? Yani Eskişehir size maçı gönüllü mü verecekti? Bu yerde galibiyet için, bırakın bir oyun temaşasını ortaya koymayı, bir gayret, bir azim dahi gösterilemedi. Eskişehirspor hem Trabzon’da hem de kendi sahasında Trabzonspor gibi bir formaya altı gol atıyor, karşılığında ise sadece bir golü kalesinde görüyor. Varın siz şimdi Trabzon futbolunun nerelere geldiğini, ne hale düştüğünü hesap edin. Bir de; kimse kusura kalmasın, bu takım bulunduğu yeri dahi hak etmiş değil. Sadece forma gücü ile ayakta kalıyor.


Son sözüm Ersun hocaya olsun.

Sevgili hocam!

Kulübedeki pasif haliniz doğrusu bizi üzüyor, sebep ne? Siz bu değildiniz, size ne oldu?

Bakın yönetime de bir çift sözüm var. Bu güne kadar hiç sözünü etmedik. 'Bu arabaya takoz olmayalım' dedik fakat siz gelin, ne edin edin kongreyi yapın. Tekrar seçilirseniz hayırlı olsun. Bu iş böyle yürümez.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap