SON DAKİKA



Haber > Spor > Hacıosmanoğlu'nu yıkmak için Yıldırım'la iş birliğ

Hacıosmanoğlu'nu yıkmak için Yıldırım'la iş birliğ

17 Ocak 2015 Cumartesi - 11:09




Trabzonsporlular Taraftarları Derneği Başkanı Ahmet Firidin’den bomba sözler.





Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Ahmet Firidin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu yıkmak için birtakım oyunlar oynandığını hatta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzon’da iş birliği yapıldığını iddia eden Firidin, bomba sözler sarf etti.

Trabzonspor’un şu anda başarısız olmasını isteyen birçok kişi bulunduğunu ileri süren Firidin, şunları söyledi: “Aziz Yıldırım’ın Hacıosmanoğlu’nu yıkmak için Trabzon’da görüştüğü arkadaşları var. Bunlarla beraber bu yönetime karşı bir tavır sergiliyorlar. Her türlü oyunu yapıyorlar. Mali Genel Kurul’da yaşananlarda Aziz Yıldırım’ın parmağı var. Bizler delegeyiz, Trabzonspor’un askerleriyiz. Süleyman Atal, Hayrettin Hacısalihoğlu’nun başını çektiği grup, başkanı istemiyor. Bordo-Mavili kulübün altına dinamit koyuyorlar. Şehri böldüler. Eski başkanlar, Faruk Özak bir yandan, Özkan Sümer ve Sadri Şener diğer yandan Hacıosmanoğlu’nu kulüpten uzaklaştırmak için bin bir oyun içindeler.”

Aziz Yıldırım’ın Trabzon’u yıkmak için oynadığı oyunlara alet olunmasını bu kulübe aşık bir taraftar olarak kabul edemediğini vurgulayan Firidin, şöyle devam etti: “Faruk Özak, Süleyman Atal, Sadri Şener ve Hayrettin Hacısalihoğlu Trabzonspor’a en büyük zararı veren kitle olarak önümüzde duruyor. Kulübün ayağına pranga olan insanlar var. Kulüpten menfaat sağlayamayan, geçinemeyen insanlar var. Bunlar kulübe gidemiyor, ismini kullanamıyor diye mevcut yönetime düşmanlar. Böyle bir şey yok. Biz böyle işlere karşıyız. Bunlar yüzünden kimse maçlara gitmiyor. Ama biz onlara rağmen takımımıza sahip çıkacağız.”

TEK ÇIKAR YOL ONURSAL BAŞKAN MEHMET ALİ YILMAZ

Firidin: Trabzonspor’un üzerinde oynanan oyunları bozacak yegane isim Mehmet Ali Yılmaz’dır. Onursal Başkan Yılmaz’ın olduğu yerde Trabzonspor’un hakkının yenemeyeceğini herkes çok iyi bilir.

Trabzonspor’un gerçek sahibinin Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz olduğunu belirten Ahmet Firidin, “Mehmet Ali Yılmaz ismi Trabzonspor ile özdeşleşmiştir. Bu camia için mihenk taşıdır. Büyüktür. Yeri geldi mi kızar, yeri geldi mi affeder. Camiamız sayın bakanımızın etrafında birleşirse Bordo-Mavili ekibe gönül veren insanlar güçlü bir yönetimin iş başında olduğunu anlarlar ve stada koşarak giderler. Bunun için de Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz’a ihtiyacı var” diye konuştu.

Onursal Başkan Yılmaz’ın önderliğinde Trabzonspor’un hem sahada hem masada hem de kasada nasıl güçlü olacağını herkesin iyi bildiğini vurgulayan Firidin, “Trabzonspor’un üzerinde oynanan oyunları bozacak yegane isim Mehmet Ali Yılmaz’dır. Onursal Başkan Yılmaz’ın olduğu yerde Trabzonspor’un hakkının yenemeyeceğini herkes iyi bilir. Böylesine önemli bir güce sahip olan Onursal Başkan Yılmaz, Trabzonspor’un kurtuluş reçetesidir” dedi. Kulübün gerçek sahibinin taraftar olduğunu dile getiren Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Ahmet Firidin, “Trabzonspor’u içten içe kemirmek için pusuya yatanlar unutmasınlar ki onların karşısında taraftar var. Bu kulübün gerçek sahibi taraftardır. Taraftar istiyor ki Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz etrafında birleşilsin” diye konuştu.

BU ÇINARI YIKMAK KOLAY DEĞİL 

Firidin: “Trabzonspor büyük bir kulüptür. Bu kulübün büyüklüğünü tartışmak kimseye düşmez. Bu şehir Türkiye’nin çimentosudur. Bu şehrin insanı bir şeye kızdı mı maça da gitmez, siyasilere de tepki gösterir. İlk yarıda istifalar oldu ama mevcut yönetime destek veriyoruz. Neden veriyoruz? Şike sürecinde başkan söz verdi ama tabi bazı şeyler siyasilere takılıyor. Ama bu şehrin dinamikleri vardır. Trabzonspor büyük bir çınardır. Bu çınarı yıkmak kolay değildir.”

MANDIRALI İLE DEVAM EDİLMELİYDİ

Firidin: “Takımın gidişatı iyi değil. İkinci yarıda yapılacak transferlerle takımın iyi olacağından eminiz. Şu anda ilk yarıda olan sonuçlardan dolayı memnun değiliz. Trabzonspor bu değil. Uyum sorunu oldu, sezon başında yanlış hocayla başladılar. Taraftar olarak Hami Mandıralı ile devam edilseydi daha iyi olacağına inanıyorduk. Yönetim orada yanlış karar verdi. Vahid Halilhodzic’i yolladı, Ersun Yanal’ı getirdi. Biz taraftarca Hami’nin kalmasından yanaydık.”

TRABZON'A GELEN HOCALAR BAŞ TACIMIZDIR

Firidin: “Ersun Yanal’ı iyi tanıyoruz. Ancak kendisine güvenmiyoruz. Taraftar, halk olarak Ersun Yanal’a güven az. Trabzonspor’a gelen hocalar tabi ki bizim baş tacımız. İnşallah başarılı olur ama biz kendi evladımızdan yanayız. Ersun hocanın dediği transferler yapılır, inşallah takım ikinci yarıya iyi başlar. Ama bu, transferlere bağlı.”

DAR AĞACINI ELMA AĞACI SANIYOR

Yeniden yargılanma davasının Aziz Yıldırım ve işbirlikçilerini aklama davası olduğunu belirten Ahmet Firidin, “Açık söylemek gerekirse ne TFF’ye ne de şu anki mahkemeye güvenimiz yok. Yargıtay onaylamış, Aziz Yıldırım ceza almış. Aziz Yıldırım bugün cezaevinde olması gerekirken arkasına Federasyon Başkanı’nı alarak Türk futbolunu parçalıyor. Yıldırım’ın yaptıkları nedeniyle insanlar futboldan soğumuş durumda. Bu da tribünlere yansımış durumda” dedi.

“Aziz Yıldırım Türk futbolunun yüz karasıdır” diyen Ahmet Firidin, şunları kaydetti: “Doğmamış Trabzonsporlu taraftarın onda hakkı var. Aziz Yıldırım’ın artık kenara çekilmesi lazım. Trabzonspor’u, Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı, Galatasaray’ı böldü. Çekilmediği sürece Trabzonspor ve Fenerbahçe cephesinde gerginlikler sürecektir. Bu adam Türk futbolunun kara lekesidir. Buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza sesleniyoruz. Türk futbolunu bu adamdan kurtarın!” Mahkeme Aziz Yıldırım’ı affetse bile Türk ve Trabzon halkının onu affetmeyeceğini dile getiren Firidin, “O diyor ya ‘darağacında asılmak olsa bile son sözüm Fenerbahçe’dir. O darağacını sanıyor elma ağacı. Orda asılmak kolay değil. Herkesin hakkını alacaksın. Trabzonspor taraftarıyla helalleşmeden sen o darağacında asılamazsın” diye konuştu.

4 NOKTA TRANSFER BİZİ UÇURUR

Firidin, “Ön libero sıkıntımız vardı, onu daha çözemediler. Forvet sorunumuz hala var. Dört tane forvet aldılar ama hiçbiri takıma ayak uyduramadı. İyi bir takımda faydalı olamadılar. Şu anda Trabzonspor’un iyi bir ön liberoya, iyi bir santrafor, orta sahanın sağına ve soluna iyi birer adama ihtiyacı var. Yoksa Trabzonspor’u ikinci yarı kötü sonuçlar bekleyebilir. Görünen köy kılavuz istemez. Bu takım şu anda top oynayamıyor.  Bu da hocadan kaynaklanıyor. Ersun Yanal’ın takıma katkısı yok” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap