SON DAKİKA



Haber > Spor > Hacı Şakir sabunu ve Zıvalıoğlu

Hacı Şakir sabunu ve Zıvalıoğlu

03 Temmuz 2015 Cuma - 09:15








Ağabey sıfatı önemlidir. Ağabey, kişi için sığınılacak limandır. Ağabey, korumak, kollamaktır. Ağabey, sevgidir, saygıdır. Ağabey, güvendir, güven duyulandır. Öyle değil mi Hamdi Zıvalıoğlu hocam? Sen bir yandan "Ağabeyim, asla onunla sorunum olamaz" diyeceksin, diğer yandan Hacı Şakir sabunu kullanıp ayağını kaydıracaksın. Var mı böyle bir ağabey-kardeş ilişkisi? Nasıl bir tıynettir, nasıl bir anlayıştır? İki gündür zor bulmaca gibi çözmeye çalışıyoruz ama nafile. Söylediklerinle uyguladığın ne kadar çelişiyor farkında mısın? Olmadı, yapamadın, bir çuval inciri berbat ettin. Yakaladığın başarıda,seninle çalışmayacağım dediğin kişinin emeği, hakkı bir nebze payı yok muydu? Vefasızlığın daniskasına imza attın. Şunu özellikle vurgulayalım ki, bunlar senin için de yapılsa aynı yazıyı yazmış olacaktık. Hani meşhur bir söz vardır, "Keser döner sap döner..." diye. Bak da keseri döndürme! Bizim mahallede sapını da döndürecek bir Müslüman çıkar. Unutma, futbolun dünü yoktur, bugünü vardır. Yarınlar ne getirir ne götürür orasını hiç kimse kestiremez. Şimdilik kal sağlıcakla!

NE DEĞİŞECEK?

Şota geldi, ne olacak? Ne değişecek? Trabzonspor şampiyon mu olacak? Trabzonspor üç kulvarda en tepede mi gidecek? Bize göre olan bir şey var, bir sene içerisinde Ersun Yanal gelirken de aldı, giderken de alacak. Ve akabinde Şota da aldı. Trabzonspor'da tek değişen, çuvalla para alacakların isimleri oldu. Şota değil de bir başkası gelse yine aynı şeyler olacak.

USTA'NIN FENDİ

Çarşamba günü başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı basın toplantısında, konuşmaları arasında dikkatimizi çeken bir ifadesi vardı ki, bilerek mi yaptı, farkında olmadan mı söyledi anlamadık. Haluk Ulusoy'u desteklememesinin nedenini, kendi hakkında Trabzonspor'da başlatılan imza kampanyasında Ulusoy'un da etkin rol oynaması olarak açıkladı. Bu bilgiyi de kendisine TFF'nin yönetimine soktuğu İbrahim Usta vermiş. Hacıosmanoğlu bunu önceki gün basın mensuplarının gözünün içerisine baka baka söyledi. Sizi bilemeyiz ama bizce garip bir durum. ‘Usta'nın fendi herkesi yendi’ diye söylersek, herhalde doğru bir söz etmiş oluruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap