SON DAKİKA



Haber > Spor > Güzel günler göreceğiz!

Güzel günler göreceğiz!

10 Ekim 2017 Salı - 09:48




Yanal, “İlk 7 haftada gerçek Trabzonspor’u camiamıza izletemedik ama bundan sonraki süreçte futbolumuz ve alacağımız başarılı sonuçlarla konuşulacağız





YÜZLEŞTİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal geleceğe umutla bakıyor. Deneyimli teknik adam, 7 haftalık periyotta yapılan hatalarla yüzleştiklerini ifade ederek, “Hiç kimse işlerin bu duruma geleceğini tahmin bile edemezdi. Ancak herkes kendi performansları için öz eleştirisini yaptı ve hatalarıyla yüzleşti. Doğruyu bulmak adına gerekli adımlar atıldı. Bu da gelecek adına
iyiye işaret” diye konuştu.

GEREĞİNİ YAPAR

Gerçek Trabzonspor’u camialarına izletemediklerini vurgulayan Ersun Yanal, şunları kaydetti: “Açık konuşmak gerekirse takımın kalitesiyle alınan sonuçlar ve gelinen nokta örtüşmedi. Bu durumu tersine çevirmek bizim elimizde. Bundan sonraki süreçte futbolumuz ve alacağımız başarılı sonuçlarla konuşulacağız. Bunu başaracak olan da bu kadro ve gereğini mutlaka yapacaktır.”

UMUTLAR EKECEĞİZ

Zorlu Akhisar Belediyespor maçıyla çıkışa geçeceklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Bu lig bize hiçbir maçın garanti olmadığını gösterdi. Akhisar maçı belki kolay geçmeyecek ama öyle bir noktadayız ki puan kaybına kesinlikle tahammül edemeyiz. Akhisar maçıyla birlikte çıkışa geçip üst sıralar için camiamıza umutlar ekeceğiz. Bu doğrultuda oyuncu grubuma güvenim tam” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap