SON DAKİKA



Haber > Spor > Güzel günler bizi bekliyor

Güzel günler bizi bekliyor

03 Temmuz 2016 Pazar - 11:00




Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, 2016-2017 futbol sezonunda Yeşil-Beyazlı renklere gönül verenlere büyük mutluluk yaşatacaklarını ifade etti





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarının süreceğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde birçok isimle kadrolarını güçlendirdiklerini ifade eden Kazancıoğlu, “Hem yerli hem de yabancı transferinde bütçemize uygun isimleri kadromuza katıp güçlü bir Giresunspor yaratmak için çalışıyoruz. İnşallah Giresun şehrine güzel bir heyecan yaşatacak takımı kuracağız” diye konuştu. Geçen sezon yarım kalan bir işlerinin bulunduğunu belirten Kazancıoğlu, “Geçtiğimiz yıl play-off’un kapısından döndük. Şanssız maçlar sonrasında Süper Lig’e çıkma şansını kaçırdık. Artık bu sezon geride kaldı. Geçmişten gerekli dersleri alıp önümüze bakıyoruz. 2016-2017 futbol sezonda Yeşil-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlarımıza büyük mutluluklar yaşatacağımıza inanıyorum. Hedefimiz Süper Lig olacak” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap