SON DAKİKA



Haber > Spor > Gürdal istifasının perde arkası!

Gürdal istifasının perde arkası!

04 Şubat 2015 Çarşamba - 11:25




Transferlerde etkin rol oynayan Burak Gürdal’ın, ailevi nedenlerden dolayı istifa ettiği açıklandı. İstifanın perde arkasınında ise farklı nedenlerin





Trabzonspor’da bu sezon yapılan transferlerin baş yetkilisi olan CEO Burak Gürdal, dün sürpriz bir şekilde görevinden istifa etti. Gürdal’ın devre arası transfer döneminin bitiminin hemen ardından istifa etmesi ise kafaları karıştırdı. Kulübün resmi web sitesinden CEO’nun ailevi nedenlerden dolayı istifa ettiği ileri sürülse de işin perde arkasında farklı nedenlerin yattığı ve Gürdal’ın görevine yönetim tarafından son verildiği iddia edildi. 

İşte o iddialar:

1. Yüksek maliyetli transferlerle kulübün borç yükünü arttırdı. Yönetim içerisinde sürekli tartışıldı.
2. Hami Mandıralı’nın sözleşme imzalamaması için direndi.
3. Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun kadro dışı bırakılmasında etkin rol oynadı.
4. Yetkisiz menajer Metin Korkmaz birlikte çalıştı camianın tepkisini çekti.
5. Tolgay Arslan transferinde ‘anlaştık’ diye basına fotoğraf servis edildi fakat daha sonra transferden vazgeçilince kulüp prestij kaybetti.
6. Son olarak İtalya’da De Jong transferini bitirmek istedi fakat bunda da başarılı olamayınca yönetim İtalya dönüşü ipini çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap