SON DAKİKA



Haber > Spor > Güray’dan transfer açıklaması!

Güray’dan transfer açıklaması!

16 Haziran 2017 Cuma - 16:00








Güray Vural'dan transfer açıklaması! Bakın nereye gidiyor Devre arasındaTrabzonspor'dan, Kayserispor’a transfer olan ve sergilediği performansla isminden sıklıkla bahsettiren deneyimli orta saha oyuncusu Güray Vural açıklamalarda bulundu

İsmi son günlerde Bursaspor ile anılan Vural, transferi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. İşte Güray Vural'ın röportajından önemli satır başları: ‘Güzel bir sezon geçirdim’ "Kayserispor’a gelişimin ardından hem kendi adıma hem takım adına güzel bir sezon geçirdik. Hem Mesut Hoca hem başkanımızla önemli başarılar yakaladık. Devre arası 12 futbolcu transfer edildi.

Takım da güzel bir ortam oluştu" ‘Fenerbahçe’ye attığım golü unutamıyorum’ "Kariyerimde birçok gol kaydettim. Fenerbahçe’ye attığım gol kariyerimde unutamadığım gol diyebilirim" Flaş Trabzonspor itirafı! "Trabzonspor’un en kötü dönemine denk geldim.

Sezon başında tekrar yeni bir oluşuma gittiler. Bu da ayrılışımda etkili oldu. Öte yandan da yaşadığım uzun sakatlıklar beni kötü etkiledi. Artık önüme bakıyorum. Kayserispor’da iyi zamanlar geçtiğini düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki seneler bu performansı devam ettiririm.

Trabzonspor Türkiye’de 5 büyükten biri. Herkesin oynamak isteyeceği takımlardan bir tanesi" "Menajerim görüşmeleri sürdürüyor’ "Kayserispor’un sözleşmeli oyuncusuyum ancak bazı görüşmeler oluyor. Çok açıklık getirmem kulüp tarafından kısıtlandı ancak haberlerde de görüyoruz.


 Zaten siz de basından okuyorsunuzdur. (Bursaspor’dan bahsediyor)Menajerim görüşmeleri sürdürüyor" 'Milli takım beklentim her zaman var' "Tekrar bir büyük takımda oynamak ve milli formayı taşımak istiyorum. Bunları daha önce yakaladım belki ancak daha uzun soluklu yaşamak istiyorum. Milli takım beklentim her zaman var. Önemli olan kulüp performansımla kendimi göstermem"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap