SON DAKİKA



Haber > Spor > Güray hayal kırıklığı yarattı!

Güray hayal kırıklığı yarattı!

15 Mayıs 2016 Pazar - 13:06




Trabzonspor’da sol kanatta yaşanan sorunu çözmesi için Akhisar Belediyespor’dan Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu’ya karşılık transfer edilen Güray Vural,





Trabzonspor’da sol kanatta yaşanan sorunu çözmesi için Akhisar Belediyespor’dan Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu’ya karşılık transfer edilen Güray Vural, beklentilerin çok altında kaldı ve tam bir hayal kırıklığına neden oldu. Geldiğinde daha ilk maçta kolu çıkan ve 2 ay sahalardan uzak kalan Güray, iyileştikten sonra forma bulduğu diğer maçlarda olduğu gibi en son oynanan Antalyaspor karşısında da tel tel döküldü.

Bu maçta rakip takımın kanat oyuncusu Mbiela sol kanadı adeta felç ederken Güray Vural, çaresiz bir görüntü verdi. Güray birçok pozisyonda yerini kaybederken, farklı yenilgide de rol oynayan isimlerden biri oldu. Güray Vural’ın futbolunu izleyen taraftarlar, “Keşke Alper, Soner ve İsak gibi oyuncular kalsaydı. Onlar bile Güray Vural’dan daha başarılıydı. Muharrem Usta yönetimi hiç gereksiz bir transfere imza attılar ve kulübü zarara uğrattılar” yorumunu yaptılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap