SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneş'le kabus sona erdi

Güneş'le kabus sona erdi

13 Kasım 2015 Cuma - 15:06




Siyah-Beyazlılar; Şenol Güneş döneminde şimdiye kadar ciddi bir sakatlık olmamasının sevincini yaşıyor.





Şneol Güneş gedli kabus sona erdi... Beşiktaş’ta sakatlık kâbusu yeni sezonla birlikte sona erdi. Geçen sezon arkası gelmeyen sakatlıklarla boğuşan, tesislerdeki zeminden, teknik direktör Slaven Bilic’in antrenman tekniğine kadar birçok konuda araştırma yapan Siyah-Beyazlılar; Şenol Güneş döneminde şimdiye kadar ciddi bir sakatlık olmamasının sevincini yaşıyor. Beşiktaşlı yöneticiler bu tablonun arkasında Güneş, yardımcıları ve sağlık ekibinin bulunduğunu dile getirdi.

Tecrübeli hocanın görevine başlar başlamaz sağlık heyetinde değişikliğe gitmesi ve yeni antrenman yöntemleri nedeniyle sezon başından beri adale sakatlıklarının yaşanmadığı ifade edildi. Sağlık Heyeti Başkanı Doktor Sarper Çetinkaya’nın da radikal değişiklikler yaptığı ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi’nin sakatlıklarla mücadele konusunda Şenol Güneş ve sağlık ekibine tam destek vermeyi sürdüreceği ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap