SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneş'in zor günleri!

Güneş'in zor günleri!

14 Ekim 2016 Cuma - 11:51




Forma hırsı yüzünden idmanda yaşanan ‘sert tartışmalar’ Güneş’i şampiyonluk için daha da fazla umutlandırırken kadro kurma konusunda ise zorlamaya baş





Beşiktaş'ta, Kayserispor deplasmanı hazırlıkları devam ederken, takımın yüksek temposu ve kazanma isteği teknik direktör Şenol Güneş'i hem sevindiriyor hem de zorluyor... Takım içindeki rekabet ve antrenmanlardaki yüksek tempo yüzünden zaman zaman gerginlikler de yaşanıyor. Buna en iyi örnek, Caner Erkin-Cenk Tosun tartışmasıydı, Ancak bunun uzatılmadan tatlıya bağlanması da Güneş'i ayrıca mutlu etti.. Geniş kadrodan dolayı futbolcuların antrenmandaki yüksek hırsı rekabet açısından siyah-beyazlıları üst seviyeye taşırken, bu durum tecrübeli teknik adamı kadro konusunda zorlar seviyeye geldi.

HERKES SALDIRIYOR

Geçtiğimiz sezon istikrarlı bir kadro oluşturmak için büyük uğraşlar veren Şenol Güneş, bu sezon ise hem kadro hem de sistem anlamda rotasyon yapmayı tercih ediyor. Genel olarak 4-2-3-1 sistemini benimseyen tecrübeli teknik adam, son dönemde ise oyuncularına zaman zaman 4-3-3 ve 4-4-2'yi de uygulatıyor. Bu sistem değişikliği sebebiyle ideal 11'ini oluşturmakta zorlanan Şenol Güneş; sakatların iyileşmesi ve tüm futbolcuların formaya adeta 'saldırması' sebebiyle "Kimi oynatacağım ben şimdi?" telaşının içine girmiş durumda.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap